14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Găzarii“ vor să bată pe Ştiinţa

„Găzarii“ vor să bată pe Ştiinţa

„Jerry“ Gane şi compania aşteaptă cu nerăbdare să-şi măsoare puterile cu echipa lui Marc Wotte, considerând că îi pot învinge pe alb-albaştri.

Cum cantonamentul de la Donji Milanovac (Serbia) se apropie de sfârşit, antrenorul Gaz Metanului CFR Craiova, Ionel Gane, a făcut bilanţul, mărturisind pentru site-ul clubului de la „Depou“ că este mulţumit de modul în care au decurs pregătirile în această iarnă. „Sunt bucuros pentru că în ceea ce priveşte pregătirea fizică în mare parte am reuşit să fac ce mi-am dorit. S-au adaptat destul de bine jucătorii noi (Firoiu, Roşianu, Surugiu, Marian Preda şi Yuki – n.r.), am vorbit cu ei şi grupul i-a asimilat foarte repede, pentru că sunt băieţi de treabă. 60-70% ştiu pe ce jucători mă bazez, deci s-a conturat primul unsprezece. Mai sunt două-trei săptămâni în care pot apărea fel de fel de probleme. Important e ca toată lumea să fie în formă. Acum avem o concurenţă pe toate posturile, iar toţi jucătorii încearcă să-mi arate tot ce pot. Nu pot să fiu decât bucuros“, a spus „Jerry“, vorbind şi despre victoriile din partidele amicale: „De când am venit, le-am spus lucrul ăsta: indiferent dacă e meci amical sau oficial, trebuie să jucăm la victorie. Pentru că numai aşa ne formăm mentalitate de învingători. Eu nu văd diferenţa dintre un amical şi un oficial. Nu vreau să intervină relaxarea. Numai aşa pot creşte. Suntem pe drumul cel bun. Nu am pierdut meciuri amicale“.

„Aşteptăm jocul
cu nerăbdare“

„Principalul“ Ionel Gane aşteaptă cu interes partida de verificare de sâmbătă, când Gaz Metan CFR va întâlni simbolul fotbalului craiovean, Universitatea. „E greu să rămânem imbatabili şi după acest amical cu Universitatea. Sper să ne facem un antrenament bun şi să nu pierdem. Este o provocare pentru noi toţi, pentru că eu cred că suntem privilegiaţi din punctul ăsta de vedere. Nu poţi să joci cu Universitatea în fiecare zi sau în fiecare săptămână. Trebuie să fim bucuroşi. Noi aşteptăm jocul cu nerăbdare. Vrem să câştigăm ceva din acest meci“, a spus Gane.

Surugiu nu regretă pasul făcut în această iarnă

Olivian Surugiu, jucător împrumutat de la Universitatea Craiova, a afirmat că nu consideră că a făcut un pas înapoi prin venirea la Gaz Metan CFR Craiova. „Nu regret că am venit la Gaz Metan CFR, mai ales că la Universitatea majoritatea meciurilor le-am jucat la echipa a doua. N-am debutat încă în Liga I şi consider un pas înainte venirea mea la Depou. Nu a fost greu să mă adaptez, am cunoscut câţiva jucători dinainte. Cu Mirescu am jucat la juniori, când eram mai mic la «U» Craiova. Am prins şi foarte puţin timp împreună la Primăvara, înainte să venim la Gaz Metan. Îl ştiu şi pe Mitroi, de la Şcoala de Fotbal «Gică Popescu». Ei m-au ajutat foarte mult să mă integrez. Sper să joc cât mai bine pentru noua mea echipă şi să terminăm cât mai sus în clasament“, a spus Surugiu, mărturisind că pentru el amicalul de sâmbătă cu Ştiinţa este un simplu joc de pregătire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII