14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOlaru, aproape de tabloul principal la Paris

Olaru, aproape de tabloul principal la Paris

Tenismana română Raluca Olaru (foto) mai are nevoie de o victorie pentru a accede pe tabloul principal al turneului WTA de la Paris (Franţa), la polul opus aflându-se Simona Halep, care a fost eliminată în turul al doilea al calificărilor.
Raluca Olaru pare să-şi fi revenit după evoluţia mai puţin reuşită de la Fed Cup, fiind la un pas de tabloul principal al turneului din capitala Franţei (700.000 de dolari), după ce a reuşit duminică două victorii. În prima confruntare a trecut de jucătoarea georgiană Margalita Chakhnashvili, scor 2-6, 7-6(3), 6-1, iar în cea de-a doua a surclasat-o pe franţuzoaica Anais Laurendon cu un dublu 6-3. Raluca Olaru se va lupta pentru un loc pe tabloul principal cu bielorusa Darya Kustova.
Din nefericire, Simona Halep nu a cunoscut victoria în turul secund al calificărilor, la fel ca în ediţia trecută a turneului. Constănţeanca de 18 ani a început bine ziua, a învins-o în minimum de seturi, scor 7-6(4), 6-3, pe Camille Pin (Franţa), dar nu i-a făcut faţă Barborei Zahlavova Strycova, a doua favorită a calificărilor, cedând cu 1-6, 4-6.
Pe tabloul principal al turneului de la Paris sunt deja prezente două românce, Sorana Cârstea şi Alexandra Dulgheru. Sorana o va întâlni în prima rundă pe americanca Melanie Oudin, iar Alexandra pe Elena Vesnina, a opta favorită la cucerirea trofeului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS