16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Jerry“ Gane şi-a plombat lotul

„Jerry“ Gane şi-a plombat lotul

Revenirile lui Cătălin Crăciun şi Florin Buleică la Universitatea Craiova le-au „dereglat“ planurile conducătorilor concitadinei Gaz Metan CFR. Asta, pentru că au rămas descoperiţi pe posturile de fundaş dreapta şi atacant, dar mai ales că pentru că în lot nu erau prea mulţi juniori, iar regulamentul FRF impune folosirea a cel puţin unul în jocurile oficiale. Nereuşind să-i convingă pe oficialii Ştiinţei să-i lase în continuare la „Depou“ pe Crăciun şi Buleică, „găzarii“ s-au reorientat repede şi au obţinut împrumutul mijlocaşului Olivian Surugiu (19 ani) de la Universitatea Craiova şi al juniorului Mihnea Firoiu (17 ani), un fundaş dreapta aflat sub contract cu „GP“ Craiova.
„Sunt încântat de calităţile lui Oli şi Mihnea şi sunt convins că vor fi achiziţii reuşite. Amândoi s-au integrat bine în jocul echipei. E posibil să mai apară doi jucători noi în următoarele zile“, a afirmat antrenorul grupării de la „Depou“, Ionel Gane.
Gaz Metan CFR Craiova va susţine sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul secund al Complexului Sportiv de la Depou, un nou joc amical, de data aceasta în compania formaţiei Vişina Nouă (Liga a III-a, seria a 4-a). Acesta este al treilea test susţinut de găzari în perioada de pregătire. În primul amical din intersezon, trupa lui „Jerry“ Gane a dispus cu 5-0 de Triumf Bârca, iar în cel de-al doilea a remizat, scor 1-1, cu FC Caracal. În urma acestui joc-şcoală cu Vişina Nouă se va decide şi lotul jucători care vor pleca duminică în cantonamentul centralizat de 12 zile de la Donje Milanovac (Serbia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS