16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu rămâne internat la Terapie intensivă

Chivu rămâne internat la Terapie intensivă

Căpitanul naţionalei României va sta în spitalul din Verona cel puţin o săptămână după ce a suferit miercuri o intervenţie chirurgicală la cap.

Echipa de medici care l-a operat miercuri la cap pe Cristi Chivu, la spitalul Borgo Trento din Verona, a dat publicităţii un buletin medical în care se precizează că internaţionalul român va mai rămâne internat cel puţin şapte zile. „Condiţiile generale al jucătorului Cristian Chivu sunt mulţumitoare şi totul decurge normal. Tomografia realizată după operaţie a confirmat reuşita intervenţiei realizate de medicul Sergio Turazzi, directorul Unităţii de neurochirurgie din spitalul Borgo Trento. Chivu se recuperează la Secţia de terapie intensivă, sub supravegherea medicului Francesco Procaccio, care este asistat de Franco Combi, medicul echipei Inter Milano. Doctorii confirmă că tipul intervenţiei chirurgicale la care a fost supus jucătorul prevede o perioadă de spitalizare de aproximativ şapte zile“, se arată în buletinul medical citat.
Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, Chivu fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Moratti: Ne gândim la omul Chivu

Preşedintele lui Interna-zionale Milano, Massimo Moratti, a afirmat că este fericit că jucătorul Cristi Chivu se simte bine după ce miercuri seară a fost supus unei intervenţii chirurgicale. „El se simte chiar mai bine decât se aştepta toată lumea, având în vedere că a fost o accidentare foarte dură. Chivu a trecut cu bine peste acele momente şi acum sperăm să revină cât mai rapid“, a spus Moratti. Acesta a precizat că Inter nu se gândeşte la transferuri după plecarea lui Patrick Vieira şi accidentarea lui Chivu. „Nu suntem constrânşi de acest lucru. Este important pentru noi să vedem cum se va simţi Chivu, nu ne facem acum calcule fotbalistice, ci ne gândim la omul Chivu. În cazul lui Viera a fost o decizie a clubului, aşa că nu eram forţaţi să cumpărăm pe cineva. Rămâne de văzut ce vom face, dar cred că putem continua şi aşa“, a explicat Moratti, care a adăugat că Inter nu are nici un jucător pe lista de transferuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS