12.1 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Moş Jerry Gane a împărţit cadouri juniorilor

Moş Jerry Gane a împărţit cadouri juniorilor

Juniorii de la Gaz Metan CFR Craiova antrenaţi de Dorel Toma şi Fane Voica au fost premiaţi vineri, primind dulciuri din partea clubului, chiar sub bradul tradiţional plasat lângă terenul de fotbal. Pentru că Moş Crăciun nu a ajuns la întâlnire, troienit probabil pe traseu, copiii au primit cadourile de la ajutoarele Moşului, Jerry Gane şi câţiva jucători de la echipa mare: Sorinel Chivu, Dan Oprea, Ionuţ Pătrană şi Dorin Rădoi. „Moş“ Jerry Gane nu i-a pus pe micii fotbalişti să spună poezii, dar s-a interesat ce rezultate au avut în anul care tocmai se încheie, apoi i-a testat să vadă dacă ştiu jucătorii de la echipa mare. „Este un gest frumos al clubului pentru aceşti copii, cărora le doresc să dea goluri multe şi să obţină victorii în serie. În ceea ce priveşte echipa pe care o antrenez, sunt mulţumit că Moş Crăciun ne-a adus la finalul turului 20 de puncte şi sperăm ca şi în retur să avem un parcurs bun“, a spus Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

ȘTIRI GdS

Coronavirus în lume: Brazilia a devenit a treia țară...

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a depășit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumătate reprezentând pacienți care...

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

Atacatorii din Rovine, la judecată

Atacatorii din Rovine, la judecată.
00:00:59

Scandalul hranei de la SJU Craiova: Firmele „se mănâncă”...

Conflictul privitor la contractarea serviciului de hrană de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova continuă. După mai multe atacuri lansate...

Laptele, singurul aliment complet

Bem lapte din prima şi până în ultima zi a vieţii noastre şi bine facem. Laptele este singurul aliment complet.

Tehnici de înmulţire a plantelor

Există mai multe tehnici de înmulţire a plantelor, iar unele plante se pot înmulţi prin mai multe metode. Plantele...