13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, optimişti

Găzarii, optimişti

Gaz Metan CFR Craiova – Minerul Lupeni
Stadion
„Depou“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Gaz Metan CFR:
Râmniceanu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, L. Preda – Vigariu, Rioşeanu, Pătrană, D. Rădoi – S. Chivu, Lăpădat. Antrenor: Ionel Tersinio Gane.
Lupeni: Ciucă – Fl. David, N. Câmpean, Pocean, N. Neacşu, Daj – Omoduemuke, G. Luca, R. Cristian – Gideon, Gego. Antrenor: Petre Gigiu.
Vor arbitra: G. Rădulescu – V. Bârleanu, M. Gomoescu.

Încă euforici după victoria din Cupa României contra Ceahlăului Piatra Neamţ, „găzarii“ au pus la punct ultimele detalii pentru întâlnirea de sâmbătă, cu Minerul Lupeni, una dintre echipele bune din seria a doua a ligii secunde. Cum Gaz Metan CFR Craiova nu ocupă decât locul 11 în clasament, „principalul“ Ionel Tersinio Gane vrea victoria. „Suntem bucuroşi după meciul din cupă. Acum ne dorim cel mai mult să jucăm în optimi la Craiova, să aducem o echipă importantă la Depou. În partida cu Minerul Lupeni vrem toate cele trei puncte. Nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă. Echipa are nevoie de continuitate în rezultate şi în campionat. Minerul Lupeni este o echipă bună, cu experienţă în Liga a II-a. În primele meciuri a fost tracul debutului în eşalonul secund şi de aceea au fost câteva rezultate nedorite“, a spus antrenorul craiovenilor. „Pentru mine, toţi jucătorii sunt titulari, iar în ziua meciului îi aleg pe cei mai buni unsprezece“ a fost răspunsul lui „Jerry“ Gane în privinţa formaţiei probabile.
Eroul partidei de la Piatra Neamţ, portarul Victor Râmniceanu, a afirmat că nu s-a temut în momentul „loteriei“ cu Ceahlăul, fiind, totodată, convins de reuşită în meciul cu Minerul Lupeni: „Am simţit că pot să apăr acel penalti. Din trei lovituri, una a fost în bară, alta – trimisă peste poartă şi pe ultima am apărat-o. Îmi doresc să evoluez cât mai bine de la meci la meci, să nu rămân la acest nivel. Ce facem cu Minerul Lupeni!? Batem sigur!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS