17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDulgheru a acces în sferturi

Dulgheru a acces în sferturi

Tenismana Alexandra Dulgheru (foto), cap de serie numărul trei, a reuşit calificarea în sferturile de finală ale challenger-ului de la Saint Melo (Franţa), turneu dotat cu premii de 100.000 de dolari. Sportiva noastră a dispus în actul secund cu scorul de 6-2, 6-1 de croata Darija Jurak şi urmează să o întâlnească pe Rosana de los Rios (Paraguay), a opta favorită.
La turneul de 10.000 de dolari de la Sandanski (Bulgaria), jucătoarele române Camelia Elena Hristea şi Cristina Bianca Dănăilă au acces în sferturi, trecând în turul doi de Zuzana Linhova (Cehia), scor 7-6, 5-7, 7-6, respectiv de Dalia Zafirova (Bulgaria), scor 6-3, 4-6, 6-4. Hristea va juca în sferturi cu bulgăroaica Dia Evtimova, principala favorită, iar Dănăilă o va întâlni pe Nikol Hristova, tot din Bulgaria. În cadrul aceleiaşi competiţii, Ionela Andreea Iova, Alexandra Cadanţu şi Sabina Lupu au fost eliminate în turul doi.
În proba de dublu de la Sandanski, perechea Camelia Elena Hristea / Alice Andrada Radu, cap de serie numărul unu, s-a calificat în finală după ce a trecut în semifinale, scor 7-5, 6-1, de cuplul Zuzana Linhova (Cehia) / Lucia Vrskova (Slovacia), cap de serie numărul 3. În finală, cele două românce vor întâlni perechea italiană Raffaella Bindi / Federica Graziozo.
Perechea Agnes Szatmari / Laura Siegemund (Germania), cap de serie numărul doi, a ratat faza semifinalelor probei de dublu din cadrul challenger-ului de la Albuquerque (SUA), dotat cu premii de 75.000 de dolari. Szatmari şi Siegemund au fost învinse, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 7-5, de cuplul croat Ani Mijacika / Ajla Tomljanovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS