25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vom promova fără probleme“

„Vom promova fără probleme“

Ildiko Kerekes Barbu şi Alina Şovar, două dintre jucătoarele nou-venite la echipa feminină de handbal SCM Craiova, spun că obiectivul fixat, promovarea, se va realiza.

Cu câteva zile înainte de debutul unei noi ediţii a Diviziei A de handbal feminin, portarul Ildiko Kerekes Barbu şi Alina Şovar, două dintre jucătoarele nou-venite la echipa antrenată de Victorina Bora, sunt optimiste.
Cele două au declarat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că au venit la Craiova ca să ajute echipa să promoveze. „Am venit aici şi mă simt ca într-o adevărată familie. Sunt sigură că toate fetele avem acelaşi obiectiv. Sunt sigură că o să promovăm şi nu o să avem nici un fel de problemă“, a spus interul Alina Şovar, sosită de la Cetate Deva. Şovar nu va putea juca în meciul din prima rundă, cu Viitorul Mediaş, programat sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11.00, deoarece nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită la cot în amicalul cu Metalurg Skopke.

Kerekes vrea susţinători

Şi Ildiko Kerekes Barbu, fost portar al naţionalei României, crede că la Craiova se poate face din nou performanţă. „Sper din tot sufletul să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm. Aşteptăm publicul la sală. Am acceptat oferta Craiovei pentru că am fost de acord cu planul de viitor propus de cei de la club. Chiar cred că se va face performanţă şi Craiova va redeveni ce a fost odată“, a spus jucătoarea de 34 de ani. Prezentă şi ea la conferinţa de presă, antrenoarea-jucătoare de la SCM, Victorina Bora, a explicat de ce toate fetele cred în promovare: „Transferurile din această vară ne fac optimişti. Şovar şi Ildiko au mare experienţă în prima ligă, Ildiko a fost componenta naţionalei. Ivan vine tot de la Liga I. Sunt jucătoare care dau siguranţă şi de asta am făcut această investiţie, cu gândul să promovăm“.
Bora a adăugat că ar mai avea nevoie de trei jucătoare, două la linia de 9 metri şi un pivot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII