12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeatenţia i-a costat pe găzari

Neatenţia i-a costat pe găzari

Optimismul craiovenilor înaintea meciului din deplasare cu FCM Târgu Mureş a fost mare, iar punctul ochit de „principalul“ Ionel Tersinio Gane a fost foarte aproape să fie contabilizat. Din nefericire, în minutul 80, Gaz Metan CFR Craiova nu s-a organizat prea bine în apărare la un corner, iar Lupuţ a profitat din plin, reluând imparabil. Tensiunea cumulată după acest gol s-a soldat şi cu o eliminare în tabăra olteană, Buzărnescu văzând cel de-al doilea cartonaş galben în minutul 82. În zece oameni pe teren, „găzarii“ nu au dezarmat, din contră, au încercat să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, însă nici Sorin Chivu, şi nici colegul său din atac, Trifu, nu au avut sorţi de izbândă. „Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentaţi, care au evoluat inclusiv în prima ligă. În prima repriză ne-au dominat, dar în cea de-a doua am reuşit să echilibrăm balanţa. Din păcate, am luat iar gol din fază fixă pe final de meci. La înfrângere a contribuit şi maniera de arbitraj cu care ne-am obişnuit deja“, a spus după meci „secundul“ grupării de la Depou, Dragoş Bon.
În această deplasare din Ardeal, antrenorul Ionel Tersinio Gane a mizat pe următoarea formulă: Râmniceanu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, Preda – Stanciu, Pătrană, Rioşeanu (’41, Buzărnescu), Neacşa (’78, Mitroi) – Lăpădat (’55, Chivu), Trifu.
Pentru Gaz Metan CFR Craiova urmează alte două meciuri de „foc“. Primul va avea loc miercuri, de la ora 16.30, în Cupa României, contra altei grupări din Oltenia, FC Drobeta, apoi sâmbătă, de la ora 11.00, în compania piteştenilor de la FC Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU