14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHenry: Remiza ne-a afectat moralul

Henry: Remiza ne-a afectat moralul

Atacantul Thierry Henry susţine că Franţa ar fi meritat să câştige meciul cu România, dar a avut ghinion. Jucătorul Barcelonei a recunoscut cu jumătate de gură că, pentru a ocupa primul loc în grupă, Franţa are nevoie nu numai de o victorie în Serbia, ci şi de un rezultat bun al naţionalei României în disputa cu „plavii“.
„A fost un meci dificil, dar în care am jucat bine. Din nefericire, a fost acel autogol, însă nu trebuie să uităm maniera în care am dominat partida. Am avut şi o bară. Avem moralul un pic afectat după acest rezultat, mai ales că vine pe finalul campaniei şi va conta foarte mult. Vom merge în Serbia să ne impunem, chiar dacă ocuparea primei poziţii nu mai e de acum în mâinile noastre“, a opinat autorul primului gol al partidei.
La rândul său, atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, s-a declarat dezamăgit de faptul că Franţa a pierdut „puncte importante“ în meciurile cu România.
„Sunt dezamăgit pentru că voiam neapărat să câştigăm acest meci foarte important. Din păcate, am marcat numai un gol, deşi am ratat foarte multe ocazii. Am pierdut puncte importante în faţa României. Acum nu mai trebuie decât să ne gândim la Serbia, unde nu concepem să nu câştigăm“, a spus Benzema.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS