17.3 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, protejat de Fiorentina

Mutu, protejat de Fiorentina

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Cesare Prandelli, a declarat duminică seară, după victoria din meciul cu formaţia US Palermo, scor 1-0, că atacantul român Adrian Mutu a rămas pe banca de rezerve din cauza unei probleme musculare.
„Mutu a avut o problemă musculară la antrenamentul de sâmbătă şi nu am riscat să-l trimit în teren. În urmă cu câteva zile, Mutu era preocupat şi îngândurat, dar apoi şi-a revenit când a înţeles că nu este singur. Are lângă el un grup extraordinar, un club pregătit să-l ajute şi un oraş care îl apreciază“, a spus Prandelli.
Şi atacantul mutenegrean Stevan Jovetic, autorul unicului gol în succesul cu Palermo, s-a referit la situaţia decarului echipei naţionale a României care, conform deciziei TAS, trebuie să plătească 17 milioane de euro clubului Chelsea.
„În primul rând, mă bucur foarte mult pentru victoria din această seară. Am întâlnit un adversar puternic, dar cred că am meritat victoria. Îmi pare rău pentru Adrian, este un fenomen şi, cu siguranţă, va trece peste toate problemele. Sper să joc alături de el cât mai curând“, a spus Jovetic.
Formaţia AC Fiorentina a învins duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa US Palermo, într-un meci din etapa a II-a a campionatului Italiei, atacantul român Adrian Mutu fiind rezervă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS