16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii nu concep decât victoria

Găzarii nu concep decât victoria

Gaz Metan CFR Craiova s-a acomodat deja cu rigorile Ligii a II-a şi pare capabilă să facă o figură frumoasă în acest sezon. Acest fapt este certificat de ultimele evoluţii, încununate cu succese, însă marea problemă a elevilor lui Ionel Tersinio Gane este că nu au reuşit încă să câştige pe teren propriu, primul meci disputat la „Depou“ fiind adjudecat de clujenii de la Universitatea. „Găzarii“ sunt hotărâţi să remedieze acest inconvenient în jocul de sâmbătă, de la ora 11.00, când vor întâlni pe Mureşul Deva, o echipă incomodă în deplasare.
„Noi suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru meciul cu Mureşul Deva. Sunt convins că nu va fi uşor, îl cunosc prea bine pe Gheorghe Barbu, cu care am fost şi coleg. Ştiu că a pregătit bine meciul şi că vor încerca să obţină cel puţin un punct. Şi noi i-am studiat pe adversari. Ionel Luţă a fost la meciul lor trecut şi avem destule informaţii. Ne-am făcut planul de bătaie. Nu am probleme de lot, va reveni şi Ionuţ Mitroi după suspendare, deci suntem în formulă completă şi nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea o evoluţie frumoasă, încununată cu cele trei puncte“, a spus antrenorul „Jerry“ Gane, care ar putea trimite pe teren următorul „unsprezece“: Râmniceanu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, Preda – Buzărnescu, Pătrană, Rioşeanu, Mitroi – Trifu, S. Chivu.

Preda, avid după puncte

La fel de optimist ca „principalul“ Gaz Metanului s-a arătat şi fundaşul Laurenţiu Preda, care este convins că echipa sa va reuşi să-şi atingă scopul şi să mulţumească suporterii şi conducătorii: „Dacă vom juca la fel ca în meciul cu Arieşul Turda şi cel din cupă, cu Bârca, nu avem cum să nu luăm cele trei puncte. Trebuie să învingem şi să-i mulţumim pe cei din tribune, pe conducătorii clubului, care au mare încredere în noi. Toate meciurile le-am jucat cu gândul la victorie şi aşa va fi şi acum, cu Mureşul Deva, o echipă bună, dar nu superioară nouă“.
Partida de la „Depou“ va fi arbitrată de timişoreanul Cornel Fănică, ajutat la cele două tuşe de bucureştenii Andrei Simonis şi Speranţa Popescu, „rezervă“ fiind piteşteanul Daniel Pop.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS