20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu, interdicţie doar şase luni

Condescu, interdicţie doar şase luni

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis joi să reducă la jumătate suspendarea pe o perioadă de un an decisă la 12 august în cazul preşedintelui clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu. Acesta are interdicţie pentru orice activitate legată de fotbal timp de şase luni.
De asemenea, Comisia de Recurs a redus de la 300.000 de lei la 150.000 de lei amenda acordată preşedintelui gorjean în urmă cu aproximativ două săptămâni.
La 12 august, Comisia de Disciplină a LPF a decis suspendarea pe o perioadă de 12 luni a lui Condescu şi amendarea acestuia cu 300.000 de lei, pentru declaraţiile făcute la adresa comisiilor Ligii Profesioniste de Fotbal. Marin Condescu a primit această sancţiune pentru declaraţiile făcute după ce fusese penalizat tot de către Comisia de Disciplină cu 150.000 de lei şi o suspendare pe o perioadă de şase luni, din cauza unor declaraţii făcute la adresa clubului Dinamo în cazul Ilie Iordache. Condescu a spus atunci că, la LPF, comisiile au o funcţionare de tip „mafiot“ şi sunt în afara legii, pentru că modificările la statutul FRF şi LPF nu au fost aprobate de tribunal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS