14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii vor trei puncte la Timişoara

Vâlcenii vor trei puncte la Timişoara

CFR Timişoara – CSM Vâlcea
Stadion
„CFR“, astăzi, ora: 18.00.
Formaţii probabile:
CFR:
Cioloca – C. Popa, M. Andrei, Tache, Bungău – Firiţeanu, Bumbar, Boubatrân, Al. Buga – Molcuţ, Dragodan. Antrenor: Florin Bugar.
CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre, Vişa, C. Dinu, Goge – I. Popa, Gârlă, Sg. Popescu, R. Dobre – Roman, Boroiban. Antrenor: Alin Artimon.
Vor arbitra: I. Kovacs – C. Haramuz, M. Nicoară.

CSM Vâlcea va juca astăzi, de la ora 18.00, meciul restanţă din prima rundă a turului de campionat, la Timişoara, în faţa formaţiei CFR. Dacă vor câştiga minimum un punct la finalul acestei întâlniri, elevii lui Alin Artimon (foto) şi Mitică Teleşpan vor urca pe prima poziţie a clasamentului, graţie victoriei clare din etapa de debut, 6-1 cu Fortuna Covaci. În mod normal, Alin Artimon va merge după principiul că echipa câştigătoare nu se schimbă şi va miza pe un unsprezece identic cu cel contra Fortunei. Singura modificare ar putea fi făcută în atac, acolo unde Octavian Vasile ar putea fi folosit în locul lui Laurenţiu Boroiban. Pe banca tehnică a grupării din Zăvoi va sta tot Mitică Teleşpan, Alin Artimon fiind încă suspendat. De partea cealaltă, gazdele nu se bucură de nume sonore în lot, având în vedere că CFR s-a pregătit pentru un sezon în Liga a III-a şi nu în eşalonul doi. În prima rundă a campionatului, CFR a pierdut clar, 0-3, pe terenul petroşenenilor de la Jiul, lideri ai clasamentului. În campionatul trecut, oltenii s-au impus în ambele partide, 6-1 la Timişoara şi 4-2 pe propriul teren. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS