14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTemelescu: Trică a ales oferta Craiovei!

Temelescu: Trică a ales oferta Craiovei!

Oficialul gorjenilor susţine că Ştiinţa a făcut o contraofertă pentru jucător, iar acesta a confirmat aseară că este gata să revină la echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

Şansele ca Eugen Trică să fie înregimentat de Pandurii crescuseră ieri-dimineaţă la 75%, după ce fotbalistul şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Trică avea mai multe oferte de la cluburi din Liga I, printre care Ştiinţa şi Pandurii, însă oficialii gorjeni susţineau că au argumente să-l convingă să vină la Târgu Jiu. „Trică merge acasă şi, în drum spre Craiova, o să zăbovească 10-15 minute la o cafea. După ce şi-a rezolvat problema cu CFR, şansele să vină la Târgu Jiu au crescut de la 50 la 75%. Din start el a fost dispus să vină aici. E mai aproape de casă, e la final de carieră şi vrea să se dedice şi activităţii de antrenorat. A spus că de la Sorin Cîrţu are multe de învăţat“, a declarat, ieri la prânz, managerul general al pandurilor, Viorel Temelescu. Aseară, Temelescu a trebuit să se recunoască învins, anunţând că Trică a refuzat să semneze cu gorjenii. „Ne-am întâlnit, am discutat şi cu preşedintele Condescu şi a picat transferul la Pandurii. Trică a ales oferta Craiovei, care este mai consistentă“, a dezvăluit Viorel Temelescu.
La câteva minute a venit şi confirmarea jucătorului, care a anunţat că astăzi va negocia cu Mititelu contractul cu Universitatea. „Da, vin la Craiova. Mâine (astăzi – n.r.) mă duc să discut cu Adrian Mititelu, dar nu cred că vor fi probleme. Transferul meu la Universitatea nu are legătură cu o eventuală venire a lui Piţurcă. În acest moment, Craiova este prioritatea mea numărul unu! Cred că voi fi primit bine de suporterii olteni, nu văd de ce să nu fie aşa“, a declarat Eugen Trică pentru craiovamaxima.ro. Trică are 33 de ani şi ar putea reveni după zece ani în Bănie, locul unde şi-a început cariera.

Păcurar costă 500.000 de euro
 
În ceea ce-l priveşte pe Păcurar, Pandurii admit că se pot despărţi de jucătorul curtat de Universitatea Craiova, mai ales că pe acelaşi post de mijlocaş ofensiv candidează şi Vali Negru, sosit de la Rapid. Condescu i-a fixat preţul lui Păcurar, pretenţiile sale financiare fiind de 500.000 de euro. Păcurar nu este la curent cu interesul Ştiinţei, tranzacţia fiind condiţionată de instalarea lui Victor Piţurcă pe banca tehnică. „Nu ştiu nimic, am citit în presă şi am auzit. Nu m-a anunţat nimeni. O iau ca pe un zvon. Dacă e ceva sigur, atunci o să vorbesc. Nici nu neg, nici nu confirm. Zvonuri au fost şi vor mai fi în lumea fotbalului. Până nu e cert, nu are rost să vorbim de acest subiect“, a declarat Păcurar.

Trică: Piţi nu vine pentru locul III
Ieri-dimineaţă, când Eugen Trică nu se hotărâse ce ofertă să aleagă, a spus pentru GdS: „Ar fi de senzaţie dacă Victor Piţurcă ar veni la Craiova şi i s-ar da mână liberă, iar eu să joc din nou sub culorile alb-albastre! Când spui Victor Piţurcă, spui performanţă, iar pentru Universitatea asta ar însemna titlul! Piţi nu vine pentru locul III. El ştie să facă performanţă, dar în anumite condiţii. Şi eu aş veni la Craiova doar pentru a ne bate la titlu!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

46 COMENTARII