14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Costea se adună de pe drumuri

Florin Costea se adună de pe drumuri

„Briliantul“ Ştiinţei a revenit în Bănie după recuperarea făcută la Râmnicu Vâlcea.

Oficial, atacantul Ştiinţei ar fi suferit săptămâna trecută, la un antrenament premergător meciului cu FC Braşov, o accidentare, confirmată de medicul echipei. „Florin Costea a suferit o întindere la antrenamentul din această dimineaţă (miercuri, 19 august – n. r.) şi are nevoie de un repaus de şapte zile. El nu va face deplasarea pentru meciul cu FC Braşov şi devine incert şi pentru partida cu Gloria Bistriţa“, a afirmat pe site-ul clubului doctorul Claudiu Stamatescu. Rămas acasă, atacantul Ştiinţei a preferat să se „recupereze“ în Râmnicu Vâlcea, iar din acest motiv au început să apară zvonurile cum că „accidentarea“ ar fi parţial adevărată, că ar fi vorba şi de un conflict cu finanţatorul Mititelu… „Costea e un jucător în care am investit mult, pe care îl apreciem şi de la care aşteptăm mult. Dintotdeauna i-am acordat un statut special. La fel o facem şi acum“, a declarat zilele trecute Mititelu la un post de radio din Craiova.

„Florin nu înţelege de ce lucrurile merg rău la Ştiinţa“

Luni după-amiază, Florin a fost văzut la un restaurant împreună cu Silvian Cristescu, omul care a crezut în talentul lui Costea chiar din primele zile ale transferului său la Universitatea. „Am fost, într-adevăr, la o cafea cu Florin. Am vorbit diverse lucruri, printre care şi despre fotbal, despre Universitatea din acest început de campionat. Şi el este surprins de rezultatele echipei alb-albastre din primele patru etape. Chiar nu înţelegea de ce lucrurile merg rău la Universitatea. Ce l-am sfătuit? Să se antreneze, chiar şi suplimentar, pentru că în acest moment are nevoie să fie pregătit foarte bine. Cu toţii l-am vrea sâmbătă în teren, la meciul cu Gloria Bistriţa, dar nu ştiu dacă se va recupera complet până la ora partidei. Locul lui este la Universitatea Craiova şi la echipa naţională. Restul sunt discuţii…“, a spus ieri Cristescu.
Universitatea a avut ieri programate două şedinţe de pregătire. Prima, de dimineaţă, prin Parcul „Romanescu“, a avut caracter preponderent fizic, iar cel de-al doilea antrenament s-a desfăşurat aseară. La „alergarea“ din Parcul „Romanescu“ au absentat Valerică Găman, care s-a accidentat în meciul de la Braşov, Baird, cu dureri la genunchi, dar ambii au efectuat însă un program separat de pregătire la cantonamentul din Lunca Jiului. La primul antrenament al zilei, Florin Costea nu s-a prezentat la echipa mare, însă aseară a revenit sub comanda lui Mogoşanu. Alb-albaştrii au intrat pe mâna preparatorului fizic Urbano Lega, rechemat de urgenţă din Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII