15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa va avea altă faţă cu Gloria Bistriţa

Ştiinţa va avea altă faţă cu Gloria Bistriţa

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a afirmat că echipa alb-albastră traversează o perioadă de oboseală, dar că de la meciul cu Gloria Bistriţa va începe urcuşul oltenilor.

După înfrângerea de vineri, Adrian Mititelu a comentat pentru presă evoluţia şi rezultatul de la Braşov, recunoscând că evoluţia elevilor lui Daniel Mogoşanu l-a dezamăgit.
„La Braşov parcă s-a repetat clişeul de anul trecut. Impresiile au fost dezamăgitoare. Important e că avem diagnosticul corect. Îl ştim. Echipa traversează o perioadă de oboseală pe care mi-am asumat-o în vară. La partida de la Braşov am atins minimum posibil, mai rău nu poate fi. Am avut şi neşansa să întâlnim în aceste etape echipe în formă. Proiectul de pregătire de vară a fost însă făcut pentru a ne ţine în formă până la finalul turului“, a spus finanţatorul Universităţii duminică seară la un post de radio din Craiova.
Următorul joc al oltenilor este sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, echipă care nu a obţinut nici o victorie în aceste prime patru etape din ediţia de campionat 2009/2010. Adrian Mititelu prevede o renaştere a echipei oltene după această partidă cu oamenii lui Jean Pădureanu: „La meciul cu Gloria ne dorim ca echipa să arate altfel. Suporterii să dea dovadă de răbdare şi să aibă încredere în continuare în echipă. De la meciul cu Gloria Bistriţa vom începe urcuşul. Vom avea un tur pozitiv, cu o clasare în partea de sus. Nu spun asta pentru a calma spiritele. Veţi vedea că timpul îmi va da dreptate“.


Cristescu: „Trebuie
neapărat să câştigăm!“

Fost căpitan al Universităţii, Silvian Cristescu este mereu alături de Ştiinţa. „Când Ştiinţei îi merge bine, toată lumea este lângă ea. Când îi este mai rău, mulţi dispar. Suporterii? Să fie alături de echipă, iar sâmbătă trebuie să existe un stadion alb-albastru plin, toţi pentru Universitatea. Cum vom juca cu Gloria? Nici nu mai contează. Trebuie neapărat să câştigăm! Să uităm evoluţiile şi rezultatele din aceste prime patru etape, să privim înainte. Nu ştiu ce este la echipă, nu cunosc prea multe, nu prea am explicaţii pentru evoluţiile oarecum paradoxale de la un meci la altul. După victoria şi jocul bun cu Pandurii, a urmat o evoluţie neaşteptată, modestă, la Braşov! Nu-mi dau seama ce se întâmplă… Cum ziceam, să privim înainte şi să trecem de Gloria lui Tata Jean“, a spus ieri Cristescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

51 COMENTARII