22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon a demisionat de la CSM Vâlcea

Artimon a demisionat de la CSM Vâlcea

Cu doar două zile înainte de primul meci oficial al CSM-ului în acest campionat, tehnicianul principal al vâlcenilor a decis să-şi dea demisia. După mai bine de două ore de discuţii cu oficialii, timişoreanul şi-a făcut bagajele şi a plecat în trombă de la Râmnicu Vâlcea, împreună cu secundul Roberto Ivan. „Îmi pare rău, dar sunt nevoit să plec. Decizia mea este irevocabilă. Le mulţumesc celor de la Vâlcea pentru că mi-au dat şansa să activez un an aici. Nemulţumirile mele s-au acumulat în timp, dar nu vreau să vorbesc prea mult despre ele. Important este că formaţia CSM este pregătită să debuteze în noua ediţie de campionat, iar echipa va merge înainte şi fără Artimon. Nu am altă ofertă de a antrena, dar, cu riscul de a sta pe dinafară un an, am plecat, pentru că nu mai puteam înghiţi multe“. După câteva ore, conducerea formaţiei din Zăvoi a organizat o conferinţă de presă la care au participat preşedintele executiv Alin Trandafir şi directorul general Florin Verigeanu.

„Totul a plecat de la bani“

Preşedintele Trandafir a spus că motivul despărţirii dintre CSM şi Artimon a fost unul financiar. „Alin Artimon a evocat nişte motive pe care le consideră obiective. Noi le considerăm subiective. A acuzat instabilitatea financiară a contractului său şi o prevedere a regulamentului intern. A fost şi o greşeală de dactilografiere la acel regulament, care putea fi remediată rapid. Din păcate,
ne-am despărţit“, a declarat boss-ul din Zăvoi. „Totul a plecat de la bani, probleme legate de contract. Noi i-am propus altă variantă domnului Artimon, şi anume ca o parte din bani să-i fie plătiţi de o firmă care ne ajută şi are contract de sponsorizare cu noi. Nu a acceptat soluţia şi l-am rugat să rămână să avem o discuţie şi cu primarul oraşului, Mircia Gutău. Îmi pare foarte rău că a plecat pentru că este un antrenor pe care eu îl apreciez mult. Dacă mai aştepta puţin, poate găseam o soluţie“, a declarat directorul Verigeanu.

„Să-mi publice
contractul!“

Ajuns acasă, la Timişoara, Alin Artimon nu a vrut să dezvăluie prea multe amănunte despre despărţirea de CSM, dar a infirmat cele spuse de conducători. „Cum să mai aştept găsirea de soluţii? Mai bine spus, cât să mai aştept? De două luni, tot asta fac, aştept găsirea unei soluţii! Pentru a înlătura orice suspiciuni, eu sunt de acord să-mi fie făcut public contractul cu CSM. Faza cu greşeala de dactilografiat nu o comentez, mi se pare hilară. În rest, nu sunt obişnuit să dezvălui din bucătăria internă a echipelor unde am lucrat. Le mulţumesc suporterilor pentru că m-au sprijinit şi, în rest, tot binele din lume pentru CSM!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS