15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStanca: Nu mă las de fotbal!

Stanca: Nu mă las de fotbal!

Vâlceanul Marinel Stanca este decis să ducă până la capăt recuperarea după seria de operaţii suferite, afirmând că nu abandonează fotbalul. „Nu mă las de fotbal, nici vorbă. Trag din greu să mă recuperez complet. Sunt accidentat de un an şi patru luni, am numărat zilele. Acum îmi e bine, dar mi-a fost şi foarte greu. Merg zilnic la sală pentru recuperare, doar duminica am liber. În plus, am început şi alergările uşoare. Încet-încet îmi revin. Ce a fost greu a trecut. Cred că în maximum două luni voi putea să mă antrenez cu echipa şi sper să  revin pe teren. Nu mai am mult de aşteptat şi nu se pune problema să renunţ la fotbal la 26 de ani“, a afirmat Marinel Stanca.
Fotbalistul vâlcean s-a accidentat la un meci amical jucat în pauza de iarnă din 2008 contra Petrolului Ploieşti, pe vremea în care antrenor principal al grupării din Zăvoi era Marian Bondrea. A suferit intervenţii chirurgicale la menisc, ligamente şi rotula piciorului stâng şi medicii i-au dat şanse minime să mai revină pe teren.

Câju nu ştie încotro
s-o apuce

În ceea ce-l priveşte pe golgheterul CSM-ului din sezonul trecut, Enache Câju, acesta continuă să se pregătească separat, dar are şanse să intre în programul echipei la sfârşitul acestei săptămâni, în cazul în care va decide să rămână la Râmnicu Vâlcea. Vârful de atac a suferit o ruptură fibrilară şi a ratat un transfer în străinătate sau la o formaţie din primul eşalon. „Nu am avut discuţia finală cu conducerea echipei. Înţeleg că ar mai fi varianta unui împrumut la Pandurii Târgu Jiu, dar nu ştiu ce va fi. Important este să mă fac bine şi să joc. Nu exclud să rămân la CSM Vâlcea până în iarnă, atunci când îmi va fi mai uşor să îmi găsesc o echipă. Deocamdată, fac alergări uşoare, iar de duminică voi creşte intensitatea antrenamentelor. Există şi varianta de a merge la o clinică particulară din Serbia, dar, deocamdată, trebuie să îmi clarific situaţia, să văd unde voi juca“, a spus Enache Câju.
Oficialii vâlceni încă nu au aflat cu cine va juca echipa CSM în prima etapă a turului de campionat: „Nu ştim nimic sigur. Până acum aflaserăm că se retrage Liberty Salonta. În acest caz jucam fie la Arad, fie la Timişoara, fie la Târgovişte. Aseară am aflat că există posibilitatea ca Liberty să continue în Liga a II-a. Există şansa să se amâne prima etapă în condiţiile în care nici componenţa celor două serii nu se ştie cu exactitate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS