25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHenry nu va juca împotriva Insulelor Feroe

Henry nu va juca împotriva Insulelor Feroe

Atacantul lui FC Barcelona, Thierry Henry, nu va evolua în meciul pe care naţionala Franţei îl va disputa astăzi cu Insulele Feroe, în deplasare, din cauza unor dureri la tendonul lui Ahile, anunţul fiind făcut de clubul catalan şi de Federaţia Franceză de Fotbal. Campioana Spaniei a postat un comunicat pe site-ul oficial, prin care informează că Henry acuză dureri la ambele tendoane şi din acest motiv nu va juca în partida cu Insulele Feroe, din preliminariile CM 2010. Revenirea lui la antrenamente se va produce în funcţie de evoluţia afecţiunii. La rândul său, selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, a decis să nu apeleze la alt jucător pentru a-l înlocui pe Thierry Henry.
Echipa naţională a Franţei face parte din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru CM 2010, alături de România, Serbia, Austria, Lituania şi Insulele Feroe. Reprezentativa din Hexagon va întâlni astăzi, în deplasare, Insulele Feroe, după care, pe 5 septembrie, va primi vizita naţionalei României.
Iată meciurile programate astăzi contând pentru preliminariile CM din 2010: Slovenia – San Marino, Belarus – Croaţia, Norvegia – Scoţia, Azerbaidjan – Germania şi Insulele Feroe – Franţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS