13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMaradona se plânge de amicalul cu Rusia

Maradona se plânge de amicalul cu Rusia

Diego Maradona, selecţionerul echipei naţionale a Argentinei, a afirmat într-un interviu că ar fi preferat să nu joace meciul amical cu Rusia înainte de partida cu Brazilia, din preliminariile Campionatului Mondial.
„Nu-mi place că vom juca împotriva Rusiei. Trebuie să pregătim echipa pentru Brazilia, dar mai avem şi acest meci. Ne aşteaptă patru întâlniri foarte grele în preliminarii, dar ne gândim la victorie în faţa Braziliei, ei trebuie înfrânţi“, a spus Maradona.
Naţionala Argentinei ocupă locul patru în grupa preliminară din America de Sud, cu 22 de puncte. Brazilia este lider, cu 27 de puncte după 14 meciuri, Chile ocupă locul al doilea, cu 26 de puncte, iar Paraguay se situează pe poziţia a treia, cu 24. Primele patru echipe se califică la turneul final al Campionatului Mondial din 2010, care va avea loc în Africa de Sud.
Ecuador, care a învins cu 2-0 Argentina, ocupă locul cinci, poziţie prin care ajunge la barajul cu echipa de pe locul al patrulea din regiunea Concacaf.
„Vom suferi, vom întâlni o echipă a Braziliei care joacă bine, care are fotbalişti valoroşi, dar noi suntem Argentina şi nu trebuie să uităm acest lucru“, a adăugat Diego Maradona.
Argentina va evolua contra Rusiei pe 12 august, la Moscova, iar meciul cu Brazilia îl va disputa pe 5 septembrie, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU