9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Inna a invadat litoralul turcesc
Turcia a fost cea mai recentă locaţie marcată în agenda internaţională a Innei, în seria de spectacole pe care le are în programul acestei veri. Miniturneul artistei s-a desfăşurat în câteva staţiuni ale litoralului turcesc: Antalya, Kusadasi, Marmaris, Kemer, în fiecare dintre acestea Inna reuşind să îşi aducă fanii în extaz. Deşi în Turcia sunt în promovare doar piesele „Hot“ şi „Love“, turcii au cântat şi au dansat şi pe celelalte melodii ale Innei, încântaţi de versurile pline de atitudine, care vor putea fi ascultate pe albumul ce va fi lansat în toamnă.

Ştefan Bănică şi „Epilog“, alt început
Ştefan Bănică prezintă cel mai recent videoclip al său, „Epilog“, de pe albumul „Împreună“. Este al patrulea single extras de pe acest ultim material muzical al artistului, care, după primele şase luni de la apariţia sa pe piaţă, a primit Discul de Platină. Clipul ne înfăţişează un Ştefan Bănică foarte apropiat de publicul său, întotdeauna disponibil să ofere autografe fanilor, dar şi un om de echipă, atunci când se află alături de colegii săi, pe scenă sau în sala de repetiţii.

Desirée Malonga, licenţiată în ştiinţe politice
După ce a obţinut licenţa la Actorie, proaspăta mămică din serialul de la Prima TV „Trăsniţi din NATO“, Desirée Malonga, a trecut şi de al doilea examen de licenţă, la Facultatea de Ştiinţe Politice, secţia Sociologie şi Relaţii Internaţionale. „A fost destul de greu… Dimineaţa eram la teatru şi lucram la pregătirea piesei de licenţă, după-amiaza stăteam cu micuţa şi noaptea învăţam pentru celălalt examen“, îşi aminteşte Desirée. „Îngerul păzitor“ este chiar mama vedetei, care i-a fost alături în permanenţă, înainte şi după naştere. „Nu aş fi reuşit fără ajutorul mamei, care a avut grijă de fetiţa mea, pentru ca eu să-mi pot finaliza studiile. Îi mulţumesc din suflet. Sper să reuşesc să fiu o mamă la fel de bună pentru copilul meu, Iris Annely“, a spus Desirée.

Anda Adam, o tocilară
Anda Adam a depănat de curând câteva amintiri din timpul liceului, în cadrul ediţiei Buzz Newzz. Adolescenta era, se pare, o tocilară. „Aveam un carnet cu 10 pe linie în liceu. Deşi ajungeam foarte puţin la şcoală, pentru că mă apucasem de muzică, toceam foarte mult. Din cinci zile de şcoală pe săptămână ajungeam numai în două sau trei dintre ele, dar învăţam foarte mult şi mergeam şi la olimpiade“, a povestit vedeta. Şcoala şi muzica i-au lăsat însă Andei prea puţin timp pentru băieţi. „Prima iubire a venit abia la 18 ani şi nu a avut legătură cu nici unul dintre colegii mei de şcoală. Cu iubirile am stat mai prost, pentru că nu aveam timp pentru aşa ceva“, a adăugat artista.

Dana Gonţ i-a văzut live pe idolii ei, U2
Dana Gonţ, realizatoarea emisiunii muzicale „Fan X“ de pe b1, şi-a împlinit un vis pe care îl avea de ani buni. La sfârşitul lunii trecute, a fost pe stadionul „Camp Nou“ din Barcelona, acolo unde a avut loc primul concert din noul turneu al celor de la U2. „Am avut norocul să văd primul concert din turneul «360» al trupei U2, pe un stadion spectaculos. Băieţii au revoluţionat – din nou! – ideea de concert, cu o scenă impresionantă, amplasată în centrul stadionului, vizibilă din orice unghi, cu un vârf care depăşea ca înălţime inclusiv stadionul, cu ecrane cilindrice, multă tehnică şi inovaţie (inclusiv o legătură directă cu Staţia Spaţială Internaţională). Dar nimic din toate astea nu ar fi impresionat la fel de mult, dacă nu erau acolo 90.000 de oameni care au cântat din primul până în ultimul moment. De multe ori, chiar l-au acoperit pe Bono! O bucurie şi o energie greu de descris în cuvinte!“, a declarat Dana, entuziasmată.

Marius participă din nou la Sopot Hit Festival
După ce anul trecut a fost invitat să cânte la două dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, dar şi la câteva evenimente locale importante, Marius Nedelcu va participa pentru al doilea an consecutiv la Sopot Hit Festival, în Polonia. Evenimentul va avea loc între 7-9 august, iar Marius va concura pentru premiul cel mare cu alţi 15 artişti, printre care se numără Danzel, Jay Delano, Agnes sau In-grid. „Sunt foarte încântât de faptul că sunt singurul artist străin care participă pentru al doilea an consecutiv la această competiţie. Nu mi-am propus să câştig concursul; vreau doar să-mi promovez cel de-al doilea single, «Obsession», şi să mă prezint cu un show bun în faţa fanilor polonezi“, a declarat artistul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS