15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au defilat cu „turnătorii“ din Gorica

Pandurii au defilat cu „turnătorii“ din Gorica

Cum amicalul programat cu Slavia Sofia a căzut, organizatorii turneului la care ia parte echipa din Târgu Jiu a trebuit să se mişte repede şi să găsească alt adversar. Socotelile nu s-au potrivit nici a doua oară, ungurii de la Kaposvari anunţând şi ei că se retrag. Joi seară, pandurii au rămas să se dueleze, într-un final, cu NK Gorica, o echipă mult mai slab cotată, din liga a doua slovenă, iar rezultatul nu a fost deloc surprinzător, 7-0 pentru elevii lui „Sorinaccio“. Primul unsprezece este aproape de a fi stabilit, singurul absent motivat din formula de start din meciul contra slovenilor fiind brazilianul Cardoso. Jocul în sine a fost un galop de sănătate pentru Pandurii, aceştia marcând în prima repriză cinci goluri. Vasilache a reuşit dubla în prima jumătate de oră (‘14, ‘30), iar Stromajer l-a copiat în ultimele 15 minute, reuşitele sale (‘32, ‘37) fiind despărţite de golul căpitanului Stângă (‘35). În repriza a doua, cu o echipă schimbată aproape în totalitate, formaţia din Târgu Jiu a continuat să marcheze, pe tabela de marcaj trecându-şi numele Arieta (‘55) şi Tilincă (‘75).

Tremonti, Kutlacic şi Mignote, indisponibili

Chiar dacă a dominat şi partea secundă, jocul s-a terminat cu 7-0, iar singurul regret al gorjenilor, după acest meci, pare să fie acela că nu i-au putut folosi şi pe Tremonti, Kutlacic şi Mignote, aceştia luând loc pe banca de rezerve, după ce acuzaseră unele probleme medicale.
De menţionat că partida s-a terminat în aplauzele unui grup de suporteri români, care au venit la meci „special“ pentru gruparea antrenată de Cîrţu.
„Sorinaccio“ a folosit două formaţii: Pandurii I: Stanca – Popete, Chibulcutean, Martinovic, Grecu – Dedu, Stângă, Păcurar, Vasilache – Raskovic, Stromajer.
Pandurii II: Livşit – Rusu, Murgan, Grecu, Diaconu – Hidişan, Nalaţi, Luţu, Tremonti – Arrieta, Tilincă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS