17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLyon a dat 15 milioane pe Cissokho

Lyon a dat 15 milioane pe Cissokho

Gruparea franceză Olympique Lyon este aproape de a-l transfera de la FC Porto pe fundaşul francez Aly Cissokho, după ce oficialii campioanei Portugaliei ar fi acceptat oferta în valoare de 15 milioane de euro venită din partea reprezentanţilor echipei din Ligue 1.
Conform revistei France Football, jucătorul de 21 de ani va semna cu septupla campioană a Franţei un contract valabil pe cinci sezoane.
Cissokho a fost cumpărat de FC Porto în urmă cu şase luni de la Vitoria Setubal pentru aproximativ 300.000 de euro. După
prestaţiile remarcabile pe care le-a avut alături de formaţia lusitană în Liga Campionilor, el a fost curtat de AC Milan. Cu toate acestea, transferul său la echipa italiană nu s-a mai realizat, după ce staff-ul medical al grupării de pe „San Siro“ a invocat o infecţie dentară de care suferă fotbalistul francez, fapt infirmat însă de jucător.
Dacă va ajunge la Lyon, Aly Cissokho va fi cea de-a treia achiziţie sonoră a lui Olympique, după atacantul argentinian Lisandro Lopez (FC Porto) şi mijlocaşul brazilian Michel Bastos (Lille). Pentru ultimii doi, preşedintele Jean Michel Aulas a plătit în jur de 42 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS