17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDavid Beckham a fost huiduit de fani

David Beckham a fost huiduit de fani

Mijlocaşul englez David Beckham a jucat prima sa partidă oficială în tricoul lui LA Galaxy după cele cinci luni petrecute sub formă de împrumut la AC Milan, iar în momentul înlocuirii sale a fost admonestat de o parte a suporterilor prezenţi în tribune.
Publicaţiile sportive nord-americane au caracterizat evoluţia mijlocaşului de 34 de ani drept una modestă, scriind că jucătorul „a părut lent şi a avut puţine reuşite“.
Beckham a fost înlocuit în minutul 70 al întâlnirii pe care LA Galaxy a câştigat-o cu New York Red Bulls, scor 3-1, moment în care mai mulţi fani l-au fluierat şi au afişat un banner pe care era scris „Merităm mai mult“.
Internaţionalul englez s-a întors în Statele Unite abia în urmă cu o săptămână şi a ratat primele 17 partide pe care formaţia sa le-a disputat în Major League Soccer. David Beckham, care la începutul acestui an a fost împrumutat la AC Milan până la finalul sezonului din Serie A, mai are contract cu LA Galaxy până în luna noiembrie.
Recent, fostul mijlocaş al lui Manchester United şi Real Madrid a declarat că selecţionerul reprezentativei Angliei, Fabio Capello, i-a transmis să revină la un club din Europa pentru a avea şanse mai mari să fie convocat la acţiunile echipei naţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS