22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu a făcut echipă cu Pele

Condescu a făcut echipă cu Pele

Preşedintele Pandurilor s-a aflat timp de o săptămână în preajma lui Pele, participând la o croazieră mediteraneană efectuată pe vasul de lux al celebrului  fotbalist brazilian.

Liderul grupării din Târgu Jiu, Marian Condescu, a petrecut alături de fostul mare fotbalist Pele o săptămână, fiind invitat de celebrul brazilian să se alăture altor 60 de oameni din fotbal într-o croazieră efectuată pe vasul de lux al lui Pele. Invitaţia i-a fost făcută lui Marin Condescu încă din primăvară, iar preşedintele gorjenilor a declarat că nu ştie nici acum care au fost motivele pentru care a fost inclus pe lista participanţilor. Croziera a avut loc în perioada 28 iunie – 5 iulie şi l-a costat 3.000 de euro pe Marin Condescu. La bordul vasului s-au aflat 4.000 de persoane din diverse domenii de activitate.

Condescu: Rămân cu o amintire pentru tot restul vieţii

Preşedintele Pandurilor a povestit şi despre discuţiile pe care le-a avut cu Pele. „Croaziera la care am participat este o amintire foarte plăcută, pentru tot restul vieţii, mai ales pentru că am întâlnit un om de calibrul lui Pele. Au fost invitaţi mai mulţi impresari din lumea fotbalului, ministrul din Angola. Au fost reprezentate toate domeniile în care Brazilia consideră că are ceva de spus, de la cultură la sport. Am participat la mai multe simpozioane. Am vorbit cu Pele despre echipa naţională a României, şi-a amintit despre meciul din ‘70, când el a dat două goluri în poarta tricolorilor (e vorba de meciul Brazilia – România 3-2, din 10 iunie 1970, în care Pele a marcat două goluri şi Jairzinho – unul, iar Dumitrache şi Dembrovschi – pentru tricolori, meci desfăşurat la Guadalajara la CM din Mexic, n.r.). Şi-a amintit de Mircea Lucescu şi de Cornel Dinu. Ne-am împărtăşit păreri despre fotbal, am făcut schimb de fanioane, m-a întrebat ce jucător avem din Brazilia. Tot ce a făcut Pele prin această croazieră a fost pentru a promova imaginea Braziliei“, a declarat Marin Condescu.
Programul deplasării a presupus trecerea prin mai multe porturi italieneşti şi greceşti, plecarea şi sosirea făcându-se la Veneţia. Pele le-a oferit musafirilor săi de pe vas posibilitatea ca timp de o săptămână să cunoască obiceiuri şi dansuri din Brazilia, oamenii de fotbal având ocazia să discute despre lucrurile care îi interesează. Vasul de lux al lui Pele poartă numele „Costa Serena“ şi are o lungime de 300 de metri, 13 baruri şi cinci restaurante. Dispune de patru piscine interioare, dar şi de toate facilităţile moderne ale tehnicii audio-video.
Preşedintele Marin Condescu şi-a sărbătorit vineri ziua de naştere, el împlinind 53 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS