19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRegim spartan la Bayern München

Regim spartan la Bayern München

Presa germană a informat că tehnicianul formaţiei Bayern München, olandezul Louis van Gaal, va monitoriza ieşirile nocturne ale elevilor săi. Tehnicianul batav a impus un regim spartan la echipa bavareză intenţionând să câştige Liga Campionilor, obiectiv pentru care, conform spuselor sale, are nevoie de mai mult de doi ani, durata actualului său contract.
Van Gaal a luat deja legătura cu managerul unui renumit club de noapte din München, P1, pentru a fi informat în cazul în care fotbaliştii vicecampioanei din Bundesliga vor fi surprinşi în discotecă în timpul sezonului. Cu toate acestea, fostul tehnician al lui AZ Alkmaar a negat că îşi va supraveghea jucătorii prin intermediul telefoanelor mobile.
„Voi folosi altă metodă. Graţie noii tehnologii, nu va fi atât de greu. Vor vedea ei! În cazul în care voi avea succes, vreau să rămân mai mult timp la club. Pentru a cuceri trofeul Champions League, îmi trebuie mult mai mult decât cei doi ani ai contractului meu“, a precizat antrenorul olandez.
Louis van Gaal a fost numit în funcţia de antrenor al lui Bayern la mijlocul lunii mai, după ce în sezonul precedent a câştigat titlul în Eredivisie cu AZ Alkmaar. Acesta a mai pregătit în cariera sa formaţii precum Ajax, alături de care a şi câştigat Liga Campionilor, sau FC Barcelona. În ediţia 2008-2009 din Bundesliga, Bayern a fost pregătită de Jurgen Klinsmann, care a fost demis cu cinci etape înainte de final, iar mai apoi de interimarul Jupp Heynckes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS