Acasă Sport GdS, locul doi la Cupa Presei

GdS, locul doi la Cupa Presei

-

Echipa Gazetei de Sud a ocupat locul al doilea la Cupa Presei la fotbal, după ce a pierdut finala competiţiei organizate de Direcţia Judeţeană pentru Sport Dolj. În ultimul act, GdS a fost învinsă cu 2-0 de Radio Oltenia. La pauză, scorul a fost egal, 0-0, în ciuda faptului că formaţia Gazetei de Sud a ratat numeroase ocazii de gol, expediind şi de câteva ori balonul în bară. Pe locul al treilea la Cupa Presei s-a clasat Republica Oltenia 3 TV, care s-a impus în finala mică în faţa formaţiei TVS, cu 6-1. Titlul de golgheter al competiţiei a fost câştigat de Silviu Broncea, de la Gazeta de Sud. Iată parcursul până în finală al echipei GdS: Faza grupelor: GdS – Ediţie Specială 8-2, GdS – Lupa 14-3, GdS – TVR 9-0, GdS – Republica Oltenia 3 TV 3-6. În semifinale, GdS a trecut de TVS, cu 8-0.
Partidele s-au disputat pe terenurile cu gazon sintetic din complexul „Ion Oblemenco“, iar competiţia s-a bucurat de o bună organizare, graţie implicării Direcţiei Judeţene pentru Sport Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.