11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au reunit „câinii“

S-au reunit „câinii“

24 de jucători au fost prezenţi vineri la reunirea lotului formaţiei Dinamo, care a avut loc la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), unde fotbaliştii au efectuat şi vizita medicală înaintea ediţiei de campionat 2009-2010.
Dinamoviştii s-au prezentat în jurul orei 8.00 la INMS, acolo unde au fost aşteptaţi de secundul Costel Orac, care i-a ţinut locul lui Dario Bonetti, acesta urmând să sosească în ţară în următoarele zile.
Printre jucătorii care au efectuat vizita medicală s-au numărat macedoneanul Blagoja Todorovski, sârbul Nino Pekaric, Marius Alexe, Andrei Cristea şi Liviu Ganea, care au revenit de la echipele unde au fost împrumutaţi. De asemenea, au fost prezenţi şi tinerii Adrian Cuciula (23 de ani) şi Laurenţiu Rus (24 de ani), ambii de la Liberty Salonta, aflaţi în probe la gruparea din „Ştefan cel Mare“. Au lipsit Bogdan Lobonţ, aflat în recuperare, Gabriel Torje, care dă bacalaureatul în această perioadă, dar şi străinii Osvaldo Miranda, Vojislav Vranjkovic, Zie Diabate, Ousmane N’Doye şi Ze Kalanga, care sunt aşteptaţi să sosească în ţară în următoarele trei zile. Dintre jucătorii folosiţi în returul ediţiei trecute de campionat, acum nu au fost prezenţi Bruno Simao, Aleksandr Kolinko, George Blay, Papa Malick, ale căror contracte au expirat, Gabriel Tamaş, revenit la Auxerre, şi Nicolae Mitea, pus pe lista de transferuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS