12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDorel Stoica a driblat doctorii

Dorel Stoica a driblat doctorii

Căpitanul Universităţii Craiova nu s-a prezentat nici ieri la vizita medicală, deşi oficialii olteni anunţaseră că va trece pe la doctor în seria a doua, alături de Wobay, Gîngioveanu şi Şoavă.

Florin Şoavă, Cosmin Gîngioveanu, Julius Wobay, dar şi portarul Mecea au ajuns ieri-dimineaţă la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, acolo unde s-au întâlnit cu jucătorii de la Internaţional Piteşti, trupa lui Fane Stoica având, la rândul ei, programată vizita medicală. „Sunt pregătit pentru noul sezon“, a declarat, la ieşirea din Policlinică, mijlocaşul Julius Wobay, care s-a ţinut de cuvânt şi a ajuns la timp în Bănie. După cum se ştie, leonezul a avut mereu probleme de punctualitate, întârziind la reunirea lotului. Wobay nu va avea probleme cu deplasarea în Austria, chestiunea vizei fiind rezolvată. Gîngioveanu şi D. Stoica dau bacul, însă finanţatorul Mititelu le-a sugerat să şi-l întrerupă, urmând să susţină restul probelor în sesiunea de toamnă. Deşi s-a spus că în cazul lui Stoica ar fi şi alte probleme, pentru care riscă retrogradarea la echipa a doua, directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu, a dat asigurări că totul este sub control. „Dorel este învoit de conducere. El este însă jucătorul Universităţii“, a precizat Stălinescu.

Gata de muncă

„Nici unul dintre jucătorii noştri care au efectuat vizita medicală în cele două zile nu a avut probleme de sănătate. Toţi sunt apţi şi pregătiţi pentru cantonament“, a anunţat Claudiu Stamatescu, doctorul echipei Universitatea. Alb-albaştrii vor pleca astăzi în Austria, la Kaprun, pentru a efectua primul cantonament al verii (24 iunie – 4 iulie), în care se va pune accent pe pregătirea fizică. Apoi, pe 7 iulie, va începe cel de-al doilea cantonament, tot la Kaprun, acolo unde vor fi programate mai multe partide de verificare, printre care şi amicalul de lux cu italienii de la Lazio Roma. Pe lângă acesta, juveţii vor mai susţine cinci sau şase teste, pentru a pregăti aşa cum se cuvine noua ediţie de campionat, în care Universitatea şi-a propus să se înscrie în lupta pentru titlu.

Lotul probabil pentru Austria
Portari: S. Lung Jr., Merlier, Mecea; jucători de câmp: Prepeliţă, Bran, Bărboianu, Dănănae, Buşu, Gogoşoiu, Firţulescu, Găman, Roman, Dina, Florin Costea, Mihai Costea, Barbu, I. Popescu, Rose, Mitchell, Dilevski, Vali Badea, Şoavă, D. Stoica, Gîngioveanu, Wobay.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII