18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni, mândru că l-a lansat pe Cristiano Ronaldo

Bölöni, mândru că l-a lansat pe Cristiano Ronaldo

În perioada când antrena echipa Sporting Lisabona, tehnicianul român i-a deschis poarta spre „fotbalul mare“ celui mai scump jucător din istorie.

Tehnicianul român al formaţiei belgiene Standard Liege, Ladislau Bölöni, se declară mândru de faptul că, în perioada când antrena echipa Sporting Lisabona, el a fost cel care l-a lansat în „fotbalul mare“ pe Cristiano Ronaldo, cel mai scump jucător din lume.
„Trebuie să mărturisesc că sunt foarte mândru că l-am lansat pe cel mai scump fotbalist din istorie, la Sporting Lisabona. În principiu, eu evit să vorbesc despre mine şi despre meritele mele ca antrenor, având în vedere faptul că în această meserie poţi să cazi rapid. Însă nu pot să nu amintesc de rolul pe care l-am jucat în cariera lui Cristiano Ronaldo. El vorbeşte despre asta şi în cartea sa. Acum să nu credeţi că m-a sunat recent sau că mi-a cerut sfatul în legătură cu acest transfer. În general, nu mă aştept la astfel de gesturi de la jucători. Drept urmare, sunt surprins când unul dintre ei îmi oferă un tricou sau mă invită la o sărbătoare“, a adăugat Bölöni.

„Mama valorează mai mult decât Ronaldo“

Deşi este încântat că a contribuit la cariera lui Cristiano Ronaldo, Bölöni susţine că nici un fotbalist nu valorează 93 de milioane de euro, cât a plătit clubul Real Madrid pentru atacantul lusitan.
„Nici un fotbalist nu valorează 93 de milioane de euro. Doar mama mea este atât de preţioasă şi valorează chiar mai mult. Acum trebuie să spunem că Real şi-a făcut calculele şi că, până la urmă, va avea beneficii nu doar în plan sportiv, în urma acestei tranzacţii-monstru. În orice caz, este problema acestui club, dar este o nebunie“, a spus Bölöni.

„Am ales să rămân la Liege“

Presa belgiană a scris că, în această vară, Ladislau Bölöni a fost curtat de cluburi din România, Franţa, Scoţia, Grecia şi Turcia. Tehnicianul român, care şi-a prelungit zilele trecute contractul cu Standard Liege, a recunoscut că a negociat cu mai multe grupări.
„Am primit oferte de la alte formaţii, dar mereu era ceva în neregulă, chiar dacă propunerea financiară era uneori interesantă. Am ales să rămân la Liege pentru că aici este o atmosferă bună, pentru că Standard va juca un rol în lupta pentru titlu şi pentru că vom evolua în cupele europene. Şi o vom face la cel mai ridicat nivel, în Liga Campionilor“, a precizat Bölöni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII