19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim nu mai face transferuri

Oltchim nu mai face transferuri

Preşedintele echipei din Zăvoi, Ioan Gavrilescu, spune că Ionela Gâlcă va fi ultima venită în lotul campioanei.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, nu va face transferuri importante în această pauză competiţională. Exceptând venirea Ionelei Gâlcă de la Rulmentul Braşov şi achiziţia handbalistelor tinere de la Centrul Naţional de Excelenţă, este posibil ca Vâlcea să nu mai aducă pe nimeni.
Oltchim a vrut să dea marea lovitură prin transferul interului de la Buducnost Podgorica, Karrina Bulatovic, dar s-a lovit de refuzul categoric al oficialilor muntenegreni. „Noi am făcut o ofertă. Ea ar fi vrut să vină la Oltchim, dar are contract până în 2011 şi nu a primit acceptul din partea conducerii clubului. Noi am încercat şi ne pare rău că nu am şi reuşit. Bulatovic este o handbalistă de valoare, care ne putea ajuta mult, păcat că nu a venit la Vâlcea“, a spus Gavrilescu.

Nu mai vin rusoaice

Oltchim a întrerupt tratativele cu handbalistele din Rusia. „Este ultima dată când mai încercăm să aducem jucătoare din Rusia. Sunt neserioase şi ele, şi oficialii cluburilor. Când să semnăm, mereu apare câte o problemă. Ba că s-au răzgândit preşedinţii şi nu le mai dau drumul, ba s-au răzgândit ele că nu le lasă soţii sau prietenii, ba că vor cine ştie ce în plus“, a punctat Gavrilescu.
În istoria clubului, la Oltchim au jucat trei handbaliste din spaţiul ex-sovietic: Plohova, Radcenko şi Vorostsova. În prezent, în lotul campioanei României mai sunt două handbaliste din Ucraina, Regina Shymkute şi Anastasia Pidpalova.

„Ozel a fost neserioasă“

Nici turcoaica Zeliz Ozel nu va mai ajunge la Vâlcea în această pauză competiţională. „Ea este cea mai neserioasă. Ne-a pus pe drumuri. Am fost după ea în Turcia şi la Baia Mare. Ne-a promis, apoi ne-a spus că s-a răzgândit“, a afirmat Gavrilescu. Preşedintele oltencelor spune că nu se vor mai face transferuri în această pauză competiţională: „Eu rămân la părerea că facem treabă mai bună cu ce avem în acest moment la echipă. Nu cred că vom mai face transferuri, poate să apară ceva senzaţional. Nici nu ştiu care vor fi jucătoarele pe care le vom împrumuta în această pauză competiţională. La cum a început să joace Vădineanu, parcă nu îmi vine să-i mai dau drumul. Poate merge să joace la altă formaţie, dar pot fi sigur că va progresa la o echipă mai slabă? Degeaba este ea bună dacă nu are colege valoroase. Pe de altă parte, lotul este cam numeros. Vom vedea ce vom putea face“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS