17.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCruciat şi Moraru, eliminaţi în calificări

Cruciat şi Moraru, eliminaţi în calificări

Tenismenii români Adrian Cruciat şi Gabriel Moraru au fost învinşi chiar în manşa inaugurală a calificărilor la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în cursa pentru accederea pe tabloul principal rămânând doar Adrian Ungur, care joacă în primul tur cu americanul Sam Warburg.
Adrian Cruciat a pierdut cu britanicul Alexander Slabinski, scor 6-4, 6-4, în timp ce Gabriel Moraru a ieşit de pe teren la scorul de 7-5, 1-0 în favoarea germanului Toba Kamke. Adrian Ungur va relua meciul cu Warburg, întrerupt la scorul de 6-6.
În calificări pentru tabloul principal feminin de la Wimbledon este şi românca Irina Begu, ea urmând să o întâlnească pe Katalin Marosi (Ungaria).

Pavel şi Tecău n-au făcut pereche bună

Cuplul Andrei Pavel / Horia Tecău a fost învins luni seară de perechea americană Eric Butorac / Scott Lipsky, scor 6-4, 7-6, într-un meci din manşa inaugurală a turneului de la Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari. Pentru prezenţa în primul tur, „Cneazul“ şi partenerul său şi-au asigurat un cec în valoare de 1.940 de dolari.
La simplu masculin nu a fost prezent nici un tenisman român.
Pe tabloul principal de simplu feminin la Hertogenbosch este prezentă Sorana Cârstea, care joacă şi la dublu alături de liderul mondial Dinara Safina. Sorana Cârstea a trecut în primul tur de românca Monica Niculescu, atât la simplu (scor 5-7, 6-3, 6-3), cât şi la dublu (scor 6-2, 6-2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS