13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Ghecon, invincibilă în Vâlcea

FC Ghecon, invincibilă în Vâlcea

Echipa FC Ghecon Lăpuşata a reuşit eventul în fotbalul vâlcean. Formaţia antrenată de Emil Popescu şi patronată de deputatul Dan Mazilu a jucat finala Cupei României contra grupării Sportul Râmnicu Vâlcea, meciul fiind găzduit de baza „Hidroelectra“. În faţa a peste 500 de persoane, cele două formaţii au reuşit să facă spectacol. Sportul a deschis scorul prin Alin Savu, fostul fotbalist de la Astra şi Petrolul Ploieşti, dar Ghecon s-a impus în cele din urmă cu 7-2. Golurile au fost marcate de Şorega (4), Mocioacă, Pântea şi Ioniţă, respectiv Savu şi Pufu.
FC Ghecon Lăpuşata, formaţie la care aproape toţi fotbaliştii sunt suporteri ai Universităţii Craiova, a reuşit să câştige şi campionatul din Liga a IV-a, după o luptă strânsă cu Dinamo Râmnicu Vâlcea, şi se pregăteşte pentru barajul de accedere în Liga a III-a. Cel mai probabil, vâlcenii vor juca împotriva campioanei din judeţul Olt, Sportul Vişina Nouă, partida urmând să aibă loc miercuri, pe Stadionul „Nicolae Dobrin“ din Piteşti.
Unele dintre Asociaţiile Judeţene de Fotbal au contestat tragerea la sorţi care a avut loc la sediul FRF, programul putând, astfel, să suporte modificări. „Am îndeplinit două dintre obiective, cupa şi campionatul, dar mai avem de trecut peste cel mai important meci al sezonului. Sperăm să reuşim promovarea în Liga a III-a. Avem un lot valoros şi, dacă suntem atenţi, nu putem pierde“, a afirmat tehnicianul Emil Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS