22.6 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOncescu şi Valahu’ au făcut spectacol la „Matei Basarab“

Oncescu şi Valahu’ au făcut spectacol la „Matei Basarab“

Înainte de plecarea la Campionatul European de Skandenberg, care se va desfăşura la Sofia, între 1 şi 6 iunie, campionul echipei României şi, totodată, multiplul campion mondial, Ion „Iron“ Oncescu, împreună cu colegul său, Radu Georgescu Valahu’, au poposit vineri la Grupul Şcolar „Matei Basarab“ din Craiova.
Liceenii craioveni au fost invitaţi să participe la un concurs de skandenberg, desfăşurat pe terenul de sport, iar pe lângă băieţi au ţinut să-şi măsoare forţa braţelor şi numeroase fete. Oncescu şi Valahu’ au mers şi într-o clasă, au făcut un meci de skandenberg pe catedră, sub privirile elevilor, iar Radu Valahu’ i-a supus pe liceeni câtorva teste: să spună cele trei cacofonii acceptate în limba română şi un test de inteligenţă.
Vorbind despre obiectivul de la Europenele din Bulgaria, Ion Oncescu spune că va obţine două medalii: „Cred că delegaţia României va obţine doar două medalii, ambele cucerite de mine, pentru că, deşi este un Campionat European, concurenţa este dură, pentru că ruşii sunt cei mai puternici“.
Oncescu şi Radu Valahu’ nu vor avea liber nici în acest weekend. Sâmbătă, Oncescu va merge la Aerodromul Geamăna (Argeş) pentru o demonstraţie la Cupa Bradului, în timp ce Radu se va prezenta la Suceava, într-un concurs inedit de tăiat buşteni. Duminică, Valahu îi va „motiva“ pe concurenţii de la Festivalul Oamenilor Puternici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS