9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStop joc pentru patru panduri

Stop joc pentru patru panduri

Robert Vancea, Daniel Ghindeanu, Adrian Rusu şi Florin Hidişan au încheiat acest sezon după ce au suferit accidentări în ultimele etape. Diagnosticat cu ruptură parţială de ligament, după ce un jucător de la Farul i-a căzut pe genunchi, Vancea a încheiat practic conturile cu Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul fiind la final de contract cu gruparea gorjeană, este greu de crezut că i se va propune prelungirea înţelegerii. Ghindeanu s-a operat de menisc şi este indisponibil o lună, iar Rusu a suferit o smulgere de ligamente în partida cu Gloria Bistriţa, având piciorul imobilizat în ghips. Indisponibil de ceva timp, Florin Hidişan a revenit recent la pregătire, dar, din cauza unor dureri apărute în zona inghinală, nu va forţa în aceste ultime etape, preferând să se refacă pentru startul pregătirilor viitorului campionat. Este posibil ca şi Martinovic să fie menajat, acesta aflându-se încă în recuperare după o întindere.  

Murgan revine la Cluj

Golgheterul echipei Pandurii, Cosmin Tilincă, a punctat şi în amicalul cu echipa de Liga a III-a, Minerul Mătăsari, disputat marţi la Târgu Jiu şi încheiat cu victoria echipei lui Cîrţu, scor 2-1. Lăcătuşu a deschis scorul pentru oaspeţi, târgujienii reuşind să întoarcă rezultatul cu golurile lui Tilincă şi Militaru (penalti). Sorin Cîrţu a folosit următorul „unsprezece“: Stanca – Iclănzan, Rada, Deaconu, Diaconu – Mohora, Murgan, Păcurar, Apetroaie – Pârvu, Tilincă, iar după pauză au mai evoluat Ularu, Militaru, Avrămescu, Chirigiu, Leanţă, Baros şi Vulpe.
Mădălin Murgan a revenit după accidentarea suferită la Bistriţa şi va fi, probabil, folosit de Cîrţu la Cluj pe postul de mijlocaş la închidere. „Sunt apt de joc, iar nea Sorin va decide dacă voi juca titular sau va apela la mine pe parcurs. Aş prefera să joc la închidere. La Bistriţa a fost o situaţie specială şi am fost nevoit să joc fundaş central. Ar trebui să evoluăm mai relaxat acum, că am scăpat de retrogradare. Pentru noi ar fi bun şi un egal la Cluj. Cred că va fi un meci deschis“, a declarat Murgan. Liga Profesionistă de Fotbal a modificat din nou ora de start a jocului de la Cluj, partida urmând să înceapă sâmbătă, de la ora 17.30. „Când joci cu echipele mari, motivaţia este mai mare“, a comentat Murgan.

Raskovic dă vina pe tactică

Milanko Raskovic a reuşit doar trei goluri în acest sezon pentru Pandurii Târgu Jiu, destul de puţin pentru un atacant, însă sârbul susţine că tactica adoptată de gruparea gorjeană nu l-a avantajat. „Nu ştiu când voi mai înscrie. Am jucat mai slab în ultimul timp, dar toată echipa a evoluat aşa. Formaţiile care au venit la Târgu Jiu s-au apărat şi e greu să marchezi. Cu Farul am jucat 70 de minute şi nu am avut nici un şut la poartă, însă nici pase nu am primit. Nu sunt mulţumit de cât am înscris. Puteam să înscriu mai mult, dar când am venit la clubul Pandurii echipa evolua cu un singur atacant, iar acum are doi. Distanţa dintre mijlocaşi şi atacanţi e destul de mare şi e greu să marchezi. Au fost unele meciuri în care am jucat bine şi am fost scos din teren după 45 de minute din raţiuni tactice, dar întotdeauna doar rezultatul echipei contează“, a motivat Raskovic lipsa de eficienţă. Atacantul speră într-un rezultat bun la Cluj şi la clasarea pe locul zece la finalul sezonului. „Jucăm cu inima în astfel de meciuri şi sper să obţinem un rezultat bun. Sunt sigur că vom câştiga cu Oţelul şi vom termina pe locul zece“, a spus Raskovic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS