13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa, licenţiată

Ştiinţa, licenţiată

Comisia de Licenţiere – Apel a admis ieri apelul Universităţii Craiova, acordând licenţă clubului oltean şi pentru ediţia viitoare a Ligii I, 2009/2010.

 După ce, pe 15 mai, Comisia de Licenţiere a decis în primă instanţă să nu-i acorde Universităţii dreptul de a evolua în ediţia următoare în Liga I, iar dosarul Craiovei a fost trimis de preşedintele comisiei, Viorel Duru, şi la UEFA pentru consultanţă, ieri, Comisia de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a admis apelul formulat de clubul din Bănie la decizia luată iniţial, iar Ştiinţa a primit licenţa pentru sezonul 2009/2010, putând astfel evolua în Liga I. Hotărârea este definitivă şi irevocabilă. Tot ieri s-a acordat licenţă şi Farului Constanţa. Conform site-ului clubului Universitatea, echipa craioveană poate participa şi în Europa League, obiectiv ca şi îndeplinit de Ştiinţa în acest sezon.
La ieşirea din sala de şedinţă de la Casa Fotbalului, finanţatorul Adrian Mititelu a spus, printre altele, la GSP TV: „Am avut mai mult teamă decât emoţii pentru că situaţia dosarului nostru o ştiam foarte bine. Dosarul era 99 la sută perfect şi nu aveam emoţii decât pentru alte lucruri, nu pentru cele de judecată (…) Am beneficiat de o judecată corectă. Mai mult eram supărat pentru situaţia de faţă, am considerat că ne aflăm pe nedrept în acest caz. Un lucru este clar, prima comisie n-a analizat cum trebuie situaţia Universităţii Craiova, ca să nu spun mai multe. Dumitru Dragomir nu m-ar fi ajutat dacă nu ar fi observat că am dreptate. Vă daţi seama că nimeni nu poate să susţină pe cineva pe care documentele nu-l ajută. Poate m-ar fi ajutat numai aşa, de complezenţă, cu vorbe frumoase, dar nu s-ar fi implicat să susţină dosarul. În momentul în care a văzut documentele noastre, şi-a dat seama că tot ceea ce susţineam eu era adevărat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

27 COMENTARII