36.5 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea, la judecata UEFA

Chelsea, la judecata UEFA

Forul fotbalistic european a anunţat că a deschis proceduri disciplinare împotriva clubului londonez Chelsea şi a jucătorilor Didier Drogba (foto) şi Jose Bosingwa, ca urmare a incidentelor de la finalul meciului de pe „Stanford Bridge“ cu FC Barcelona, din returul semifinalelor Ligii Campionilor.
„Clubul Chelsea este acuzat de comportamentul necorespunzător al jucătorilor săi şi de faptul că suporterii au aruncat cu diverse obiecte, în timp ce Drogba şi Bosingwa sunt acuzaţi că au încălcat principiul sportivităţii, insultându-l pe arbitru şi făcând diverse comentarii la adresa acestuia. Oficialii grupării engleze şi cei doi jucători trebuie să-şi susţină poziţia până pe 29 mai“, se arată într-un comunicat al UEFA postat pe site-ul său oficial, unde se precizează că acest caz va fi analizat de Comisia de Disciplină pe 17 iunie.
La finalul meciului Chelsea – FC Barcelona, atacantul ivorian al echipei engleze, Didier Drogba, a avut o reacţie extrem de nervoasă, manifestându-şi mânia împotriva arbitrului norvegian Tom Henning Ovrebo. După ce a fost înlocuit, Drogba a intrat din nou pe teren şi s-a îndreptat spre arbitru, ţipând în direcţia acestuia. Reţinut de coechipieri şi de reprezentanţi ai UEFA, jucătorul a fost avertizat de arbitrul norvegian. Nervos, jucătorul ivorian s-a îndreptat spre camerele de luat vederi şi a înjurat.
Ulterior, atacantul formaţiei londoneze şi-a cerut scuze pentru reacţia sa, explicând că a cedat psihic deoarece era „frustrat, dezamăgit şi supărat“.
„În tensiunea momentului nu m-am putut abţine şi am dat drumul frustrărilor şi dezamăgirilor mele imense. Pentru acest lucru, îmi cer scuze. Eram foarte supărat pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului, dar, după ce am văzut imaginile la televizor, pot să spun că am avut o reacţie exagerată“, a spus Drogba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS