11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlan Shearer îşi recunoaşte eşecul

Alan Shearer îşi recunoaşte eşecul

Alan Shearer, antrenorul lui Newcastle United, a declarat că echipa sa nu a demonstrat că are valoare să evolueze în Premier League şi în sezonul viitor şi a precizat că gruparea de pe St. James Park a retrogradat din cauza manageriatului prost din ultimii ani.
„Cele mai slabe trei echipe au retrogradat şi, din păcate pentru mine, Newcastle este una dintre ele. Clubul ar trebui să facă mari schimbări. Sunt jucători care trebuie să plece şi alţii care trebuie să vină. Am acceptat să preiau echipa în speranţa că voi redresa situaţia. Îmi asum partea de vină la acest eşec. Este evident că sunt probleme grave la echipă, care sunt consecinţa manageriatului prost din ultimii ani. Într-un final, clubul a primit ceea ce a meritat“, a afirmat Shearer.
Fostul internaţional englez, care la începutul lunii aprilie a fost numit manager interimar până la finalul stagiunii, a mai spus că nu ştie încă dacă va continua pe banca tehnică a lui Newcastle şi în sezonul viitor.
Formaţia de pe „St. James Park“ va evolua începând cu sezonul viitor în eşalonul secund, acolo unde ultima dată a jucat în urmă cu 16 sezoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS