16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii rămân la matineu

Vâlcenii rămân la matineu

Dacia Mioveni    4
CSM Vâlcea    2
Stadion: Orăşenesc, spectatori: 1000.
Au marcat: Vladu ‘45, R. Costin ‘68, ‘74, Vintilă ‘88 / Stromajer ‘19, D. Orac ‘81-pen.
Dacia: I. Ilie – Moşteanu (’18, Năuiu), B. Stoica, I. Olteanu, R. Neagu – I. Enache, Săndulescu, R. Costin, Vladu (’89, D. Cojocaru) – Cl. Ionescu, Badea (’57, Vintilă). Antrenor: Eftimie Iordan.
CSM: Perianu – Pasăre, Vişa, C. Dinu, Goge – D. Orac, Săceanu (’56, Gârlă), Sg. Popescu, C. Dobre (46 Vătavu) – Câju (72 I. Popa), Stromajer. Antrenor: Alin Artimon
Cartonaşe roşii: Sg. Popescu (‘30) – două „galbene“, Stromajer (‘77) – două „galbene“.
Au arbitrat: G. Ionescu – A. Midişan, M. Artene.

La Mioveni, gazdele au atacat poarta apărată de Perianu încă din debutul întâlnirii, dar cei care au marcat primii au fost vâlcenii. În minutul 20, Stromajer a reluat simplu de la trei-patru metri de poartă, după o centrare a lui Câju. Zece minute mai târziu, lucrurile s-au simplificat pentru gazde, Sergiu Popescu fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene. Din acel moment, Vâlcea a contat şi mai puţin în atac. Dacia avea să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, Vladu punctând din interiorul careului după o pasă a lui Bogdan Stoica. Dacia Mioveni a început mai bine şi partea a doua a întâlnirii şi, în minutul 68, Costin a dus scorul la 2-1, după un corner, şi tot el a majorat avantajul argeşenilor şase minute mai târziu. Nervii vâlcenilor au cedat şi CSM a rămas în doar opt jucători de câmp, Stromajer plecând şi el la vestiare după ce a primit al doilea cartonaş roşu. Paradoxal, gruparea din Zăvoi a jucat mai bine în ultimul sfert de oră al întâlnirii. Daniel Orac a redus din handicap în minutul 83, după un penalti corect acordat la un henţ al lui Stoica. Două minute mai târziu, Pasăre a fost la un pas de egalare, dar şutul său plasat de la 16 metri a nimerit bara transversală. La final a fost 4-2 pentru Dacia, gazdele punctând cu două minute înainte de final, Vintilă îndeplinind o simplă formalitate, în faţa porţii goale, după o fază lucrată de Ionescu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS