18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRemiză pentru Liga I

Remiză pentru Liga I

Pandurii    0
Farul    0

Stadion „Municipal“, spectatori 5.000.
Pandurii: Mingote – Popete, Cardoso, Chibulcutean, Grecu – Tremonti, Vancea (‘52, Luţu), Fl. Stângă, I. Stancu (‘46, Vasilache) – Andelkovic, Raskovic (‘69, Al.Piţurcă). Antrenor: Sorin Cîrţu.
Farul: Curcă – Măţel, Pătraşcu, Rastovac, Vukomanovic – Fatai (‘71, Matei), Ben Teekloh, Rusmir, Mendy (‘64, Florea) – Voiculeţ (‘90, Larie), Chico. Antrenor: Lucian Marinof.
Cartonaşe galbene: Rusmir, Chico
Au arbitrat: Al. Tudor – Ed. Dumitrescu, M. Orbuleţ.

Gorjenii au încins grătarele de Zilele Oraşului chiar lângă stadion şi, probabil, fotbaliştii celor două echipe şi-au zis că e vorba de un picnic la iarbă verde şi nu de un joc de Liga I. Locul 10 nu pare un obiectiv destul de motivant pentru echipa lui Cîrţu, judecând după prestaţia fără vlagă din prima repriză. Gazdele şi-au trecut în cont două şuturi anemice pe spaţiul porţii lui Curcă, iar oaspeţii au rămas cu regretul marilor ratări. Mai întâi, Fatai a reluat cu capul de la zece metri şi Mingote a salvat în corner (‘2), iar în minutul 30 călcâiul lui Chico l-a lăsat pe Voiculeţ singur cu Mingote, însă „marinarul“ s-a pierdut şi a şutat pe lângă poartă. A fost momentul în care Cîrţu s-a ridicat de pe bancă şi a preluat „frâiele“ de la secundul Irimescu, responsabil cu indicaţiile până atunci. „Sorinaccio“ a renunţat la Stancu, clientul tribunei, şi l-a introdus pe Vasilache, decarul gorjenilor semnând ratarea meciului. Acesta a trimis înşelător de la marginea careului spre vinclu, însă Curcă a salvat cu vârful degetelor (‘62). Pandurii, acompaniaţi de reproşurile spectatorilor, au forţat golul cu Luţu şi Alex Piţurcă, însă s-au lovit de barajul constănţenilor, grupaţi în preajma careului propriu. Golul a fost aproape în minutul 86, dar mingea lobată de  Tremonti a căzut pe bara transversală. Nici Luţu nu a avut mai mult noroc câteva momente mai tâziu, şutând aiurea din poziţie favorabilă. Echipa Pandurii rămâne fără victorie de patru etape, însă cu punctul câştigat aseară s-a salvat matematic de la retrogradare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS