19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUltima şansă pentru CSM Vâlcea

Ultima şansă pentru CSM Vâlcea

Dacia Mioveni – CSM Vâlcea
Stadion „Dacia“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Dacia:
Ilie – Moşteanu, B. Stoica, Olteanu, Neagu – Enache, Săndulescu, Costin, Vladu – Cl. Ionescu, Vintilă. Antrenor: Eftimie Iordan.
CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Vişa, P. Goge – D. Orac, Gârlă, Sg. Popescu, Roszel – Stromajer, Câju. Antrenor: Alin Artimon.
Vor arbitra: G. Ionescu – Ad. Midişan, M. Artene.

CSM Vâlcea joacă sâmbătă la Mioveni ultima şansă de a mai spera la promovarea în primul eşalon. Gruparea antrenată de Alin Artimon are doar varianta victoriei în faţa fostei formaţii din primul eşalon şi speră că Internaţional Piteşti nu va reuşi să plece cu toate punctele de pe terenul Arieşului Turda, caz în care promovarea se va decide în meciul de la Petroşani, unde se vor deplasa argeşenii. Pentru vâlceni, partida de astăzi este extrem de dificilă, având în vedere că Dacia este o echipă prietenă a Internaţionalului care, de altfel, îşi va juca acolo meciurile de pe propriul teren, în cazul în care va reuşi accederea în Liga I. Tehnicianul vâlcean are la dispoziţie întreg lotul de fotbalişti, cu excepţia lui Melcea (accidentat), dar nu va face, probabil, multe modificări în unsprezecele de start, care a trecut în runda precedentă de CFR Timişoara.
Tehnicianul din Zăvoi, Alin Artimon, a fost suspendat pentru nouă etape de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Sancţiunea a venit în urma partidei dintre CSM Vâlcea şi UTA Arad, atunci când timişoreanul a încercat să-l bruscheze pe centralul întâlnirii, George Rădulescu, din Bucureşti. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS