10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVlad Munteanu şi-a criticat patronii

Vlad Munteanu şi-a criticat patronii

Oficialii clubului Arminia Bielefeld l-au numit în funcţia de antrenor pe tehnicianul Jorg Berger, care va fi succesorul lui Michael Frontzeck, concediat în urma înfrângerii din weekend de pe terenul lui Borussia Dortmund, scor 0-6. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Arminia ocupă locul 16 în Bundesliga, poziţie care la final obligă echipa la care evoluează mijlocaşul român Vlad Munteanu să susţină un meci de baraj pentru menţinerea în prima ligă. Gruparea din Bielefeld se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării cu Borussia M’gladbach şi cu Energie Cottbus.
Vlad Munteanu nu s-a sfiit să-i critice pe conducătorii clubului la care este angajat, susţinând că aceştia au luat „o decizie proastă“ când l-au demis pe tehnicianul Michael Frontzeck.
„Conducerea a greşit când a schimbat antrenorul cu o etapă înainte de finalul campionatului. Trebuie să mergem mai departe şi să câştigăm următoarea partidă. Sperăm să prindem cel puţin barajul, dar credem că putem ocupa chiar şi locul 15, care ne-ar scuti de griji. Pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie să recuperăm diferenţa de golaveraj faţă de Monchengladbach. Teoretic, avem un meci mai uşor cu Hannover 96 decât celelalte contracanditate ale noastre la retrogradare, care se pare că au un program mai greu“, a spus Munteanu pentru NewsIn.
În runda a 34-a, Arminia va întâlni pe teren propriu pe Hannover 96.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU