15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRanieri a fost demis

Ranieri a fost demis

Conducerea clubului Juventus Torino a decis, la începutul acestei săptămâni, să renunţe la serviciile antrenorului Claudio Ranieri, care va fi înlocuit până la finalul sezonului de Ciro Ferrara.
„Juventus comunică demiterea antrenorului Claudio Ranieri. Conducerea tehnică a primei echipe va fi asigurată de Ciro Ferrara. Juventus îi mulţumeşte lui Claudio Ranieri pentru munca din ultimii doi ani. Noului antrenor, Ciro Ferrara, îi dorim succes“, se arată pe site-ul oficial al clubului din Torino.
Juventus a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu Atalanta, scor 2-2, şi a ratat ocazia de a se apropia la un singur punct de ocupanta poziţiei secunde, AC Milan, când mai sunt două etape până la finalul campionatului italian. Echipa din Torino se situează pe locul al treilea cu 68 de puncte, la doar unul în faţa echipei de pe poziţia a patra, AC Fiorentina, la care este legitimat şi atacantul român Adrian Mutu. În ultimele şapte runde din „Il Calcio“, Juventus nu a izbutit nici o victorie (şase egaluri şi o înfrângere), în timp ce, în aceleaşi etape, gruparea din Florenţa a înregistrat şase succese şi o înfrângere. În urma acestor rezultate, fanii lui Juventus au contestat conducerea clubului şi i-au cerut demisia lui Ranieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS