22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Afacerea Costea

Adrian Mititelu a anunţat că, deocamdată, este preocupat de finalul de campionat, urmând să aducă un nou „principal“ după încheierea sezonului.

 

Chiar dacă Universitatea va trebui să termine acest sezon cu „interimarul" Jerry Gane la cârmă, finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, nu dă semne că ar fi preocupat de numirea altui tehnician. „Încercăm să administrăm cât mai bine aceste ultime trei meciuri (cu Rapid, Steaua şi FC Vaslui – n.r.), iar la finalul campionatului vom căuta un nou antrenor. Nu mă gândesc decât la meciul cu Rapid. Acum trebuie să fie linişte pentru ca jucătorii să se gândească numai la pregătirea meciului, şi nu la problemele clubului. Cu două egaluri şi o victorie în următoarele trei etape ne vom asigura o participare în competiţiile europene", susţine Mititelu, care este convins că echipa nu va avea de suferit din cauza problemelor pe care le are la FRF.

„Nu vreau să discut despre licenţiere. Din punctul meu de vedere, nu sunt probleme, v-o spun cu toată convingerea că îndeplinim criteriile la apel", a adăugat patronul echipei din Bănie. Revenind la problema antrenorului, Mititelu a negat că l-ar dori pe Victor Piţurcă, dar a recunoscut că, în cazul în care Universitatea îşi va propune atacarea titlului în ediţia viitoare a Ligii I, are nevoie de un tehnician cu experienţă.

Florin Costea, afacerea Craiovei

 

Dacă portarul Mircea Bornescu a avut la meciul cu Buzău o întrevedere la gard cu suporterii, aceştia încercând să afle ce se întâmplă cu echipa, Florin Costea a fost apostrofat de unii dintre fanii olteni pentru ratările din ultimele partide.

Adrian Mititelu i-a luat ieri apărarea „Briliantului" său, spunând că Florin trebuie să rămână în Bănie pentru a ajuta echipa. „Florin Costea nu a avut o altercaţie cu suporterii după meciul cu Buzău, ci cu un grup de patru-cinci inşi care-i reproşau că se crede vedetă, că nu se pregăteşte cum trebuie. A avut şi el unele meciuri slabe, dar pe viitor vom gestiona altfel aceste cazuri. Totul e din cauza slabei pregătiri fizice, pe care, de altfel, a resimţit-o nu numai Costea, ci şi restul echipei. Cel mai mare business ar fi ca Universitatea să obţină un trofeu, nu să-l vând pe Florin Costea. Ce să fac, să obţin 6-7 milioane după ce am băgat 20 şi să o iau de la capăt? În plus, fără Costea în teren nu ştiu câtă forţă în atac va mai avea Universitatea", a comentat Mititelu.

Florin Costea va avea ocazia să-şi demonstreze valoarea în meciul viitor, cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 21.00.

Jucătorul oltean are 14 goluri la activ şi luptă pentru titlul de golgheter al Ligii I cu Gigel Bucur (16 goluri) şi Juliano Spadacio (15 goluri), ocupanţii primelor două locuri în clasamentul celor mai buni marcatori.

În Giuleşti şi-a anunţat prezenţa şi galeria craioveană, care va face deplasarea cu microbuzele, în ziua meciului, plecarea fiind stabilită pentru ora 14.00, de la Universitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

30 COMENTARII