17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŢiriac crede că tenismenii sunt prea pretenţioşi

Ţiriac crede că tenismenii sunt prea pretenţioşi

Proprietarul turneului de la Madrid, Ion Ţiriac, a declarat într-un interviu publicat vineri, că unui tenisman trebuie să îi oferi condiţiile cele mai bune, dar toate cu o limită, pentru a nu ajunge „să te prostituezi doar pentru că el are un nume mare", informează AS.

Ţiriac a ajuns la această concluzie după ce tenismenii participanţi la Madrid s-au plâns de faptul că vestiarele sunt prea mici: „Au dreptate, vom vedea ce putem face anul viitor. Totuşi, nu se pot schimba toate aşa de repede. Eu dormeam în camping şi acum avem nevoie de hoteluri de cinci stele pentru că este un tenisman cu nume mare. Jucătorului trebuie să îi oferi multe până la un punct. Dacă treci de el, atunci te prostituezi doar pentru că are un nume mare. Jucătorii trebuie să se gândească la cât muncesc părinţii lor ca să câştige unu la sută din ceea ce încasează ei în doar o săptămână".

 

„Nu a fost ideea mea cu zgura albastră“

 

Ţiriac a vorbit şi despre ideea de a face zgura albastră şi a recunoscut că aceasta nu îi aparţine: „Directorul nostru general, Gerard Tsobanian, a avut această idee. Şi el nu a făcut decât să copieze ceea ce s-a făcut acum 25 de ani la turneul de la Stuttgart, unde am pus suprafeţe de albastru închis ca să se vadă mai bine. Acum se spune că e un dezastru, dar în America se joacă pe suprafeţe gri şi verzi de acum 100 de ani. Cred că avem un motiv să facem asta şi majoritatea sportivilor gândesc la fel. WTA nu pune nici o problemă, ATP are unele rezerve".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS