12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii şi-au propus să bată „Bătrâna Doamnă“

Vâlcenii şi-au propus să bată „Bătrâna Doamnă“

CSM Vâlcea – UTA Arad

Stadion „Municipal“, duminică, ora: 11.00.

Formaţii probabile:

CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Vişa, Goge – Orac, Săceanu, Sg. Popescu, R. Dobre – Stromajer, Câju. Antrenor: Alin Artimon.

UTA: Mârne – Toc, Pascariu, Pocuca, Paşcovici – Nădăban, Mutulescu, Lee, Ghindaru – Mitu, Ţucudean. Antrenor: Ionuţ Popa.

Vor arbitra: Gh. Rădulescu – C. Teodor, L. Guloiu.

CSM Vâlcea va juca duminică pe propriul teren contra unei formaţii imprevizibile, UTA Arad. Elevii lui Alin Artimon (foto) vor începe disputa contra „Bătrânei Doamne", ştiind toate rezultatele care se vor consemna sâmbătă în seria a doua şi, în cazul în care Unirea Alba Iulia nu va reuşi să se impună la Timişoara, cu CFR, se pot apropia serios de promovare, asta dacă vor cuceri toate punctele. În runda precedentă, arădenii lui Ionuţ Popa au reuşit să se impună la limită, scor 2-1, contra „minerilor" de la Jiul Petroşani, dar nu au scăpat de emoţiile retrogradării, nu din cauza poziţiei din clasament (zece), ci a datoriilor către diverse cluburi sau fotbalişti. Unul dintre jucătorii care aşteaptă bani de la UTA este şi actualul elev al lui Artimon, Dorin Mihuţ. De partea cealaltă, oltenii au plecat cu un punct de la Alba Iulia şi speră la promovare. „Până la sfârşitul campionatului trebuie să luăm mai mult de trei puncte faţă de Unirea, caz în care avem de partea noastră rezultatele directe. Cred, de asemenea, că Internaţional Piteşti nu va mai pierde puncte până la finalul campionatului", a spus Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS