13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea a coborât

Vâlcea a coborât

Unirea Alba Iulia 0

CSM Vâlcea 0

Stadion: „Cetate“, spectatori – 2.000.

Alba Iulia: G. Rotaru – I. Bălan, Bumbac, Pistol, Bucurică – Sg.Costea (’60, I. Grozav), Dâlbea (’86, Djordjevici), C. Cristea, Fl. Dan – Gh. Grozav, Verdeş (’69, Zăgrean). Antrenor: Adrian Falub.

CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre (’75, Mihuţ) C. Dinu, Vişa, Goge – Orac (’60, I.Popa) Săceanu, Sg. Popescu, R. Dobre (’87, Roszel) – Stromajer, Câju. Antrenor: Alin Artimon.

Au arbitrat: Ionel Ivan – Ed. Ungureanu, Liviu Ciubotariu.

A fost un meci încâlcit, cu puţine ocazii de poartă. Şutul lui D. Orac din interiorul careului, respins de Rotaru, şi lovitura de cap a lui Grozav, reţinută de Perianu au fost singurele oportunităţi de gol din primele 45 de minute. Partea a doua a întâlnirii a început cu două ocazii, câte una de fiecare parte: I. Bălan (‘49) res-pectiv Câju (‘51). După iureşul din debut, cele două formaţii au continuat să joace prudent, fără să rişte, anihilându-se reciproc. Vâlcea a dominat mijlocul terenului şi a avut o posesie mai bună, dar acţiunile oaspeţilor s-au oprit undeva la 20 de metri de poarta lui Rotaru. În ultimul sfert de oră al întâlnirii s-a apăsat pe acceleraţie şi ocaziile au fost mai multe decât în toate minutele scurse până atunci. În minutul 75, Gheorghe Grozav a scăpat singur în careul advers şi Perianu a salvat miraculos. Tot Grozav şi-a încercat norocul de la distanţă, dar Perianu a fost, din nou, la post. Cu zece minute înainte de final, Vâlcea putea da lovitura: Câju a centrat în careu, Dobre a deviat inteligent, dar Stomajer, singur cu poarta goală, a avut un şut hilar, spre disperarea lui Artimon. Ultimele minute i-au găsit pe ardeleni în atac, iar, la ultima fază a întâlnirii, Cristea a nimerit bara transversală după o lovitură liberă de la 25 de metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS