17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContra îl laudă pe noul antrenor al lui Getafe

Contra îl laudă pe noul antrenor al lui Getafe

Fostul mare jucător al lui Real Madrid, Michel, a fost instalat recent pe banca tehnică a formaţiei la care evoluează şi fundaşul român Cosmin Contra, după ce conducerea grupării madrilene l-a demis pe tehicianul Victor Munoz din cauza rezultatelor dezamăgitoare din campionat. „Guriţă“ a spus presei iberice că jocul lui Getafe s-a schimbat în bine după numirea noului tehnician.
„Am jucat bine cu Mallorca, am dominat şi ne-am creat ocazii. Am făcut totul pentru a învinge, dar am primit prea uşor golurile şi nu am câştigat punctele. Sperăm ca pe viitor jocul să devină tot mai bun. Au mai rămas patru etape, iar următorul meci este pentru noi ca o finală de Liga Campionilor“, a spus Contra.
Getafe ocupă locul 17 în campionat, iar fundaşul român şi-a îndemnat coechipierii să nu fie pesimişti în privinţa şanselor de salvare de la retrogradare.
„Situaţia nu este cea mai bună, dar nu trebuie să ne lamentăm. Trebuie să corectăm erorile şi să facem tot posibilul ca adversarii să aibă mai puţine ocazii. Noi ne dorim să câştigăm toate cele patru partide, nu ne facem alte calcule. Eu mă simt mult mai bine cu tactica noului antrenor. A schimbat puţin sistemul, există mai multă mobilitate şi posesie în joc“, a afirmat internaţionalul român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS