10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMüller: Egalul din tur e periculos

Müller: Egalul din tur e periculos

Tehnicianul echipei de handbal feminin Rulmentul Urban Braşov, Herbert Müller, a declarat că elevele sale trebuie să fie foarte atente în returul cu Itxako, programat mâine, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi", şi să aibă o apărare bună ca să se califice în finala Cupei EHF. În tur, scorul a fost egal, 23-23. „Trebuie să avem aceeaşi apărare precisă ca în meciul tur. De asemenea, trebuie să ne facem jocul nostru de atac obişnuit şi să marcăm mai multe goluri din prima şi din a doua fază. Nu în ultimul rând, avem nevoie de susţinerea fanilor, vrem ca ei să fie al 8-lea jucător. Sunt sigur că, dacă vom reuşi să facem ce am spus, ne vom califica în finală", a afirmat Müller.

Antrenorul a vorbit şi despre rezultatul din tur: „Egalul din deplasare este un rezultat foarte bun, dar în acelaşi timp este şi periculos. Este periculos din punct de vedere psihic pentru că poate interveni o relaxare care ar putea să ne coste. Itxako joacă la fel indiferent că este pe propriul teren sau în deplasare şi va veni aici să dea totul pentru a ajunge din nou în finală".

La nivelul lotului, Herbert Müller se confruntă cu unele probleme înaintea meciului cu Itxako. Carmen Amariei, care s-a accidentat la gleznă înaintea meciului din Spania şi care a evoluat accidentată în tur, nu avea voie să facă efort până astăzi. De asemenea, Simona Vintilă şi Ionela Stanca s-au lovit la genunchi la antrenamentul de miercuri şi sunt incerte pentru joc.

Müller se gândeşte deja la finala Cupei EHF şi a comentat felul în care HC Leipzig a dispus de Dinamo Volvograd, scor 25-15: „Rezultatul este surprinzător, pentru că Dinamo Volgograd este deţinătoarea trofeului şi era principala favorită. Ar fi cea mai mare satisfacţie pentru mine să jucăm finala cu Leipzig. Ar fi ceva senzaţional ca să mergem în retur în finală la Leipzig şi să ridicăm trofeul în faţa a 4.000 de spectatori".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS